Ești gata pentru încă o săptămână de vot? SUSPANS sau ACȚIUNE? URSUL din tine are ultimul cuvânt!

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 31 aug 2021, 10:00

Dăm startul unei noi săptămâni de vot, iar de această dată, alte două categorii de film își vor disputa supremația. Ce va alege URSUL din tine, suspans sau acțiune?

URSUS și Kanal D te lasă pe tine să alegi din nou filmul finalului de săptămână, iar pentru ca totul să fie pus la punct până duminică seara, tot ce trebuie să faci este să asculți URSUL din tine și să alegi. Dedici seara de duminică suspansului sau ești gata pentru acțiune?

O nouă săptămână, o nouă alegere. Ce va decide URSUL din tine?

Timp de trei săptămâni la rând, comedia a fost prima opțiune a telespectatorilor Kanal D. Această categorie de film a fost votată pe instagram, astfel că serile de duminică au fost cu multe zâmbete și voie bună. În această săptămână, URSUS și Kanal D lansează o nouă provocare. Va trebui să alegi între SUSPANS și ACȚIUNE de această dată. Chiar dacă hotărârea poate părea destul de dificil de luat, trebuie doar să asculți URSUL din tine și să îți imaginezi cum ai vrea să arate finalul de săptămână. Vrei un film care să vă țină în suspans pe tine și pe prietenii tăi, iar la fiecare scenă să tresăriți sau un film plin de acțiune care să vă capteze atenția? 

Cum alegi categoria de film preferată în această săptămână? Chiar dacă opțiunile sunt altele, pașii pentru exprimarea votului sunt aceiași. Intră pe contul de instagram Kanal D România, iar acolo vei găsi la InstaStory postarea unde trebuie să votezi. Ai de ales între SUSPAS și ACȚIUNE, astfel că trebuie să faci un exercițiu de imaginație și să te gândești ce ar merge cel mai bine alături de o bere rece, într-o seară de duminică.

Nu uita că îți poți exprima votul în fiecare zi, urmând ca vineri să anunțăm categoria de film preferată. URSUS îți oferă filmul de duminică seară, dar stă în puterea ta să alegi ce îți dorești să vezi la TV, așa că ascultă URSUL din tine și votează zilnic. Mai multe voturi exprimate înseamnă mai multe șanse de câștig pentru categoria ta preferată de film!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.