Ești în procesul de decorare al casei? Află cum poți să găsești produse frumoase fără a cheltui sume enorme

Author: Oana Picerea

Procesul de decorare a unei locuințe reprezintă un proces complex, pentru care este nevoie de o viziune clară asupra felului în care îți dorești să arate fiecare colțișor al casei tale, dar și niște investiții considerabile. Articolul de față se va axa pe partea financiară, mai exact îți va oferi câteva idei despre locuri de unde ai posibilitatea să achiziționezi obiecte mai ieftine pentru casa ta și momente potrivite în care să cumperi din anumite locuri. Astfel, dacă vrei să descoperi cum să reușești să-ți amenajezi locuința așa cum visezi, dar cu bani mai puțini citește în continuare acest articol.

Descoperă cum poți să-ți decorezi casa așa cum îți dorești, fără a suferi foarte mult cardul tău:

1. Locuri cu produse la mâna a doua

Site-urile unde oamenii  își vând lucrurile sunt bune locuri unde să cauți diferite elemente pentru amenajarea spațiului tău. De la mobilă, până la diferite obiecte decorative, ai posibilitatea să găsești orice la prețuri mult mai mici decât dacă le-ai cumpăra noi. Pe aceste site-uri ai și oportunitatea să descoperi obiecte mai diferite, pe care nu le vezi peste tot, ceea ce aduce casei tale un plus. De asemenea, târgurile de vechituri pot fi încă o opțiune inteligentă, în special dacă ești pasionat de lucrurile vechi și îți dorești ca în casa ta să predomine un aer vintage.

2. Perioada Black Friday

Raportându-ne la perioada în care este oportun să cumperi lucruri pentru decorarea locuinței putem spune că perioada cu oferte de Black Friday este ideală, deoarece este momentul când pe diverse site-uri se găsesc reduceri și astfel ai ocazia să achiziționezi ceea ce îți place la un preț redus. La cei de la mobilasimex.ro perioada reducerilor va avea loc între 17-30 noiembrie, fiind un site cu produse atent lucrate, foarte elegante, ce duc înspre zona clasică.

3. Adu la viață un obiect vechi

În cazul în care ai mobilier vechi sau diferite produse pentru decorarea casei, ce nu mai sunt chiar la modă ori potrivite cu ceea ce îți dorești poți încerca să le oferi o nouă viață. Mai exact, să ai parte de câteva proiecte de diy prin care să vopsești o piesă veche de mobilier, să-i schimbi feroneria, să îi aduci anumite modificări, care să o facă potrivită pentru design-ul pe care vrei să îl aibă spațiul în care locuiești. Vei observa că va fi chiar distractiv și îți va plăcea să muncești chiar tu la unele piese din casă.

În concluzie, este important să nu te grăbești, astfel încât să reușești să faci lucrurile inteligent, cu sume mai mici de bani, căci dacă ai posibilitatea să reduci puțin cheltuielile pentru amenajarea locuinței merită să o faci. Așa că alege bine locurile și momentele în care cumperi și, de asemenea, nu irosi mobilierul sau obiectele pentru casă vechi, deoarece este posibil să reușești să scoți ceva splendid din ele.

Sursa foto: pexels.com

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.