"Esti inconstienta, nu te mai saturi sa faci asta, intr-una?"A castigat MILIOANE la Loto si spune ca o sa isi faca copiii fericiti dar toti au fost socati cand s-a aflat ce face, de fapt, cu banii!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 22:20

Marie Holmes a castigat, in martie 2015, peste 80 de milioane de dolari la Loterie.

Marie spera sa isi cheltuie banii cu cei patru copii ai sai, dar a fost nevoita sa bage mana adanc in buzunare pentru a-si scoate iubitul din inchisoare, pentru a patra oara. De aceasta data, Lamar McDow este acuzat ca a organizat curse ilegale de masini, in timp ce era deja anchetat pentru alte delicte, iar judecatorul i-a stabilit o cautiune de 15 milioane de dolari, pe care iubita lui i-a platit.



Aceasta nu e prima data cand Marie Holmes cheltuie milioane pentru a-si scoate partenerul de dupa gratii. Prima data a facut-o in martie, la doar doua saptamani dupa ce a castigat la Loto. Suma a fost mai mica, de "doar" 3 milioane de dolari.

In august, Lamar a fost arestat din nou, pentru trafic de heroina, asa ca femeia a scos din cont inca 6 milioane de dolari.
A fost eliberat in octombrie dar, in noiembrie, barbatul a fost arestat din nou pentru
trafic de droguri. A fost eliberat pe cautiune si in timp ce se afla sub urmarire judiciara, a fost areststat pentru organizarea curselor de masini.

La primirea castigului, femeia a marturisit ca isi va folosi banii pentru a le asigura viitorul copiilor, platindu-le studiile si investind banii in numele lor, dar se pare ca cei patru copii vor trebui sa isi plateasca singuri facultatea, daca mama continua sa scape de bani in acest ritm.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lamar McDow

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.