Esti indragostit si nu stii cum sa-i intri in gratii? Iata cum se cucereste definitiv o femeie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:55

Barbati, fiti pe faza! Cercetatorii au descoperit modalitatea prin care puteti cuceri definitive o femeie. Un site a divulgat un secret bine pazit!

Experti in arta seductiei au dezvaluit pe un site ca secretul in a capta atentia unei femei chiar din primul moment in care ai pus ochii pe ea. Potrivit specialistilor, totul tine de modul in care ii tii mana cand faceti cunostinta.

Daca ai impresia ca strangerea de mana trebuie sa fie simpla si scurta, te inseli. Trebuie sa te agati de mana ei cat de mult poti.

Totodata, capul si expresia corpului trebuie sa fie aplecate spre ea, iar privirea tintita in ochii ei. O strangere de mana in care zabovesti si eziti sa dai drumul mainii partenerii este cheia unei relatii de succes, sustin specialistii.

Impresionata, femeia va tine minte acest moment si va dori sa-l cunoasca mai bine pe barbatul care a sorbit-o din priviri si nu-i mai dadea drumul la mana. Tine-o strans de mana in timp ce schimbati cateva vorbe, de obicei ceva de complezenta.

Insa si modul in care dai drumul mainii este important. Acest lucru nu trebuie sa se intample brusc, ci palma ta trebuie sa alunece usor pana ii dai drumul mainii.

Specialsitii mai atrag atentia asupra faptului ca tehnicile de seductie sau schimbat odata cu trecerea anilor deoarece in ziua de azi este din ce in ce mai dificil sa cuceresti o femeie. Majoritatea au studii superioare si atunci barbatii trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor lor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”