„Ești însărcinată?” Otilia Bilionera s-a pozat cu burtica la vedere. Vedeta le-a dat fanilor răspunsul mult așteptat în legătură cu o posibilă sarcină

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 feb 2024, 10:16

Otilia Bilionera s-a fotografiat cu o burtică suspectă

Sursa: Instagram: Otilia. official

Artista Otilia Bilionera a pus internetul pe jar cu ultima sa fotografie. Vedeta a afișat o burtică suspectă, iar fanii s-au gândit la un posibil bebe.

Otilia Bilionera a stârnit curiozitatea fanilor săi de pe internet după ce a afișat o aparentă burtică de graviduță. Numeroși admiratori au început să speculeze dacă artista se pregătește să devină mamă pentru prima dată, iar întrebările și presupunerile au început să circule pe rețelele sociale.

Cântăreața s-a fotografiat cu burtica la vedere

Otilia Brumă, cunoscută sub numele de scenă Otilia Bilionera, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

Ea a devenit cunoscută pe plan internațional cu hitul "Bilionera", lansat în 2014. Melodia a avut un succes remarcabil și a fost difuzată pe scară largă în întreaga lume, obținând popularitate în special în țări precum Turcia, Grecia, Spania și alte țări europene.

Citește și: Primele imagini cu soțul Otiliei Bilionera „Proaspăt căsătoriți” Cum arată bărbatul care i-a furat inima frumoasei românce

Otilia Bilionera este căsătorită cu Bekir Ali, un tânăr de origine turcă. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, dar sunt convinși de faptul că sunt suflete pereche. Fanii nu au fost surprinși în momentul în care Bilionera s-a afișat cu burtica suspectă, fiind un pas normal în relația celor doi îndrăgostiți.

În urma postării sale, artista a fost luată la întrebări de fani, ba chiar unii au felicitat-o pentru posibila sarcină.

„Ești însărcinată?”/„Bebe turc”/ „Felicitări”, au fost trei dintre comentariile lăsate de internauți la postarea suspectă a vedetei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși fanii au așteptat cu sufletul la gură ca vedeta să confirme sarcina, aceasta a dezvăluit într-un comentariu faptul că nu este însărcinată.

Cine este soțul Otiliei Bilionera

Otilia Bilionera și soțul ei s-au cunoscut în urmă cu un an, iar acum câteva zile cei doi au luat decizia de a se căsători. Fanii au fost surprinși de decizia artistei, evenimentul fiind unul restrâns.

Citește și: Exclusiv! Otilia Bilionera, cerută de nevastă. Cântăreața se mărită cu iubitul turc: "Mă sperie, ce-i drept. Nu imi plac nunțile"

Soțul Otiliei Bilionera este de origine turcă, iar căsătoria celor doi a avut loc tot în Turcia. Fanii au rămas surprinși când au văzut cât de bine arată Bekir Ali, soțul artistei din România. Postarea a strâns mii de aprecieri și de comentarii, fanii felicitând-o pentru marele eveniment din viața ei.

Acesta a participat și la filmarea clipului ultimei piese lansate de Otilia Bilionera, o melodie de dragostei dedicată iubirii dintre ei.  „Proaspăt căsătoriți. În această zi specială am decis să compun piesa ”Cappadocia”, al cărui videoclip a fost filmat într-un dintre cele mai romantice locuri în opinia mea. Cappadocia este inspirația mea pentru noua piesă și noul videoclip, în care apar cu soțul meu”, a scris Otilia Bilionera în dreptul fotografiei în care apare alături de soțul său.