„Ești malefică. Nu vreau să stau cu Mihaela în aceeași încăpere!”. Bianca și Mihaela își vor arunca replici acide mâine, 18 octombrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Bianca și Mihaela vor intra într-un conflict aprig!

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Bianca și Mihaela vor ajunge să se certe aprig, motiv pentru care vor fi nevoite să meargă în camera roșie pentru a-și rezolva problemele.

Bianca și Mihaela își vor arunca replici acide mâine, în „Casa iubirii”

Mâine, Bianca și Mihaela își vor arunca replici acide și se vor jigni.

Citește și: Lacrimi și emoții teribile în Casa iubirii! Catinca, Larisa și Laurențiu au ajuns în pragul eliminării! Telespectatorii au decis ca de fiecare dată! Iată ce anunț uluitor a făcut Andreea Mantea

„Ești răutăcioasă, ești malefică”, va spune Bianca.

„Sunt răutăcioasă... Asta meriți, asta primești!”, va răspunde Mihaela.

„Mamă, după cum vorbești se vede. Vezi să nu te îneci în puf”, va replica Bianca.

„Ești o isterică”, va continua Mihaela.

Citește și: „N-ai destulă încredere”. Încrederea Lorenei în Laurențiu este pusă la îndoială. Antoni speră ca venirea Vladei în „Casa iubirii” să-i aducă o bucurie după dezamăgirea creată de Larisa

„Da, mai isterică decât tine nu-i nimeni”, va mai spune Bianca.

După ce spiritele se vor încinge între cele două concurente, Mihaela și Bianca vor fi chemate în camera roșie pentru a-și rezolva problemele și nu vor avea voie să plece până nu se împacă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca refuză să calmeze apele cu Mihaela

Bianca va refuza să meargă în camera roșie și să se împace cu Mihaela, afirmând că ea nu a venit în emisiune pentru a se împrieteni cu fetele.

„Nu-mi dați asta că nu mă duc! Eu n-am venit aici să mă împrietenesc cu fetele, deloc!”, va afirma Bianca.

Contrar colegei sale, Mihaela s-a dus în camera roșie, s-a întins pe canapea și a început să comenteze comportamentul Biancăi.

„Și acum mă pune să aștept, nu? Că ea e o persoană foarte specială aici, în casă. Ea e șefa șefelor în casa fetelor”, va declara Mihaela.

„Nu vreau! Nu vreau să stau cu Mihaela în aceeași încăpere!”, va exclama Bianca.

„Se crede prea importantă, cea mai inteligentă”, va spune Mihaela.

„Eu nu am ce să vorbesc cu ea și nu am ce să rezolv, nimic!”, va declara Bianca.

„Măcar eu stau aici în liniște dar Bianca nu-l vede pe Ionuț. Ce mă bucur, asta merită. Încă o săptămână de acum să nu-l vadă, să vadă și ea cum e să ai piedici în relație, că toți s-au băgat”, va spune Mihaela, întinsă pe canapeaua din camera roșie.

„Nu fac jocul nimănui!”, afirmă, la final, Bianca.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 18 octombrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?