Ești pe cale să cumperi o canapea extensibilă? Iată ce trebuie să știi!

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 apr 2024, 18:13

Ce ar fi un living fără canapea? Aceasta nu este doar o simplă piesă de mobilier, ci reprezintă un loc de relaxare pentru vizionarea filmelor, de socializare cu cei dragi, unde se pot crea amintiri plăcute. Tocmai de aceea, investiția într-o canapea de calitate contează foarte mult pe termen lung. Pe lângă design, care trebuie să se integreze perfect în decorul livingului, este necesar ca piesa de mobilier să poată oferi și un nivel ridicat de confort. Forma, cusăturile, tapițeria, piciorușele, dimensiunea, forma brațelor și culoarea, totul trebuie să fie ales cu atenție, pentru a corespunde tuturor preferințelor și necesităților cumpărătorului.

Canapeaua extensibilă reprezintă una dintre cele mai înțelepte achiziții, mai ales pentru locuințele cu un spațiu limitat, pentru că poate fi transformată cu ușurință atât în loc de primit musafirii, cât și în pat, în cazul în care aceștia vor să rămână peste noapte. În cele ce urmează vor fi prezentate câteva aspecte de care toți achizitorii trebuie să țină cont înainte de a cumpăra o canapea extensibilă.

Dimensiunile și forma canapelei extensibile

Pentru a se integra perfect în living, contează ca dimensiunile și forma canapelei să fie adaptate spațiului disponibil, dar și stilului de amenajare a camerei. Tocmai de aceea, înainte de achiziție, cumpărătorul trebuie să se asigure că măsoară cu atenție spațiul disponibil și să nu se abată de la dimensiunile incaperii.

Canapeaua extensibilă este, deseori, o soluție și pentru garsoniere sau apartamentele cu o singură cameră, pentru că îndeplinește un rol dublu. În timpul zilei poate fi un loc confortabil pentru relaxare sau spațiul potrivit pentru cei care lucrează de acasă, iar noaptea poate să fie extinsă, transformându-se în locul perfect pentru odihnă.

Canapeaua va fi extinsă zilnic?

Înainte de achiziție, trebuie să fie stabilit și scopul utilizării canapelei. Urmează să fie extinsă în fiecare zi sau doar atunci când vin în vizită prieteni sau rude? Dacă va fi folosită des, contează foarte mult ca materialele din care este confecționată să fie de o calitate ridicată, pentru a face față uzului frecvent și pentru a oferi durabilitate în timp.

De menționat și că o canapea fabricată din materiale rezistente și tapițerie de calitate își va menține aspectul plăcut mult timp de la achiziție. Din fericire, CasaEduard.ro, un producător cu experiență vastă pe piața de mobilier, oferă tuturor celor interesați canapele extensibile, fixe, cu ladă de depozitare, colțare, paturi tapițate și fotolii de o calitate superioară la prețuri accesibile.

Câte locuri să aibă canapeaua extensibilă?

În oferta Casa Eduard există canapele de două și trei locuri, disponibile în diverse dimensiuni, astfel încât cumpărătorii să găsească un produs adaptat propriilor necesități. De asemenea, dacă în oferta deja existentă nu sunt cuprinse modelele dorite, specialiștii pot realiza oricând o canapea la comandă.

Cu alte cuvinte, canapeaua extensibilă reprezintă mai mult decât o simplă piesă de mobilier și are rol atât estetic, cât și practic. În plus, este o soluție ingenioasă care îmbină confortul cu funcționalitatea, fiind un element versatil și indispensabil în orice locuință.

 

 


Marți, 9 iulie, Sebastian și Roberta au avut parte de o mică altercație, care a vizat relația de prietenie pe care tânăra o are cu Alexandra.