„Ești plină de tine”. Ileana Sterp a fost luată la rost de internauți! Răspunsul surorii lui Culiță Sterp

Author: Lavinia Medrea

Răspunsul surorii lui Culiță Sterp

Sursa: Instagram Ileana Sterp - colaj Kanal D

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, a fost luată la rost pe Internet de către o urmăritoare. Iată ce reacție a avut vedeta!

Ileana Sterp este una dintre surorile lui Culiță Sterp și este foarte apreciată de comunitatea de oameni pe care a reușit s-o strângă de-a lungul timpului. 

Ileana Sterp a fost luată la rost de internauți

Urmăritorii Ilenei Sterp sunt obișnuiți cu faptul că tânăra îi pune la curent cu aproape tot ce face în viața ei de zi cu zi, dar și că discută cu ei despre diverse subiecte.

Recent, Ileana Sterp a vorbit despre o dietă la care a apelat și a povestit în detaliu totul, iar una dintre urmăritoarele ei nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj răutăcios, spunându-i că se crede „vedetă” și ironizând faptul că a avut grijă de oi la stână. 

Citește și: Mama Geta, în lacrimi: „Îmi vine să plâng, că n-o mai găsesc aici. Mi-e foarte dor de ea”

Urmăritoare: Vai, dar plină ești de tine. Zici că ești ditamai vedeta... du-te l a oi și lasă-ne cu dieta ta.

Ileana Sterp: Mă duc la oi cu plăcere. Iar dacă nu-ți place să mă asculți/vezi, lasă-mă tu pe mine apăsând butonul de unfollow.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Urmăritoare: Imediat te las.

Cum a reacționat Ileana Sterp 

Imediat după conversația de mai sus, pe care a purtat-o cu urmăritoarea ei, Ileana Sterp a publicat pe InstaStory și un mesaj în legătură cu răutatea oamenilor împotriva ei. 

Citește și: „Mamă, mamă, dă-mi Doamne răbdare” Culiță Sterp, criză de nervi în mașină după gestul făcut de fiul său. Cum s-a întâmplat totul

Sora lui Culiță Sterp nu consideră că este o rușine să aibă grijă de oi, având în vedere faptul că a crescut cu ele în copilărie și nu uită niciodată de unde a plecat. Vedeta a menționat că oile îi sunt dragi și că răutatea unora dintre urmăritoarele ei este foarte mare.

„Ditamai vedeta.

Măi... eu nu știu ce tot aveți atâta cu oile, ce au oile de vă tot legați de ele? Eu m-aș duce cu drag și mă duc de câte ori am ocazia pentru că am crescut cu

ele și mi-s dragi. 

Atâta răutate pe unele dintre voi... Doamne iartă-ne!”, este reacția Ilenei Sterp postată pe Instagram Story, în legătură cu mesajul răutăcios pe care l-a primit de la urmăritoarea ei.