Esti singura si dornica de aventura? Urca in "Autobuzul lui Varciu"! Vino la CASTING sambata, 6 iulie, de la ora 11:00

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:06

Te-ai gandit vreodata ca printul din poveste exista si te poate astepta acolo unde nu te-ai gandit niciodata sa cauti? Ai vrea sa faci o nebunie pentru care sa te invidieze toate prietenele tale?

Traieste experienta vietii tale! Urca in "Autobuzul lui Varciu",  distractia si dragostea te asteapta acolo unde nici nu visezi. Te vei distra cum nu ai mai facut-o pana acum, vei cunoaste oameni noi, locuri de poveste si undeva, intr-un colt de rai, il vei intalni pe barbatul care iti va schimba viata.

 

Ultimele locuri in "Autobuzul lui Varciu" se dau la castingul de sambata, 6 iulie, de la studiourile Kanal D, incepand cu ora 11:00. 

In cazul in care nu stii sa ajungi direct la studiourile noastre te ajutam noi!

 

Vino in statia din Parcul Herastrau (intrarea din piata Charles de Gaulle) incepand cu ora 11:00, iar de acolo te va prelua  "Autobuzul lui Varciu" care te va conduce la nimeni altul decat Liviu Varciu si echipa de productie Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

In cazul in care nu ajungi la ora 11:00 in locul stabilit, nu-i nimic! "Autobuzul lui Varciu" va veni din ora in ora si pentru fetele care se aranjeaza mai mult in fata oglinzii.

 

Te poti inscrie si online!   Nu rata o sansa unica! Iti oferim un pasaport spre fericire si un bilet spre cea mai tare distractie din viata ta!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.