Esti suparat si vrei sa te descarci? Americanii au inventat camera furiei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:57

Donna Alexander, o femeie din orasul american Dallas, detine o mica afacere prin care ajuta oamenii suparati sa-si descarce furia prin distrugerea unor obiecte intr-o camera, in sesiuni de 5, 15 sau 25 de minute.

O persoana suparata din cauza serviciului poate distruge o camera aranjata ca un birou, in timp ce persoanele furioase din cauza gatitului se pot descarca intr-o bucatarie.

 

"Am avut aceasta idee cand aveam 16 ani si locuiam in Chicago. Atunci vroiam sa fac o camera in care sa poti gauri peretii, dar am renuntat, gandindu-ma ca altcineva va prelua ideea. Intr-un final, in 2008, am inceput sa fac teste in garajul meu, lasandu-mi prietenii sa distruga obiecte pe care le gaseam pe strazi sau la magazinele de vechituri", spune femeia.

 

Donna Alexander, in varsta de 30 de ani, sustine ca inca nu scoate profit, dar ca afacerea are o rata de crestere foarte buna. "Creste foarte repede, incerc sa tin pasul. De asemenea am si multe cereri de franciza".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Donna spune ca la inceput majoritatea clientilor erau femei, insa acum barbatii sunt cei care frecventeaza cel mai des locatiile.

 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.