„Ești un gunoi”. Spiritele se încing la Insula de 1 milion, după o noapte furtunoasă! Pe cine va nominaliza Bianca, vedeți astăzi, de la ora 21:00, la Kanal D

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 mar 2024, 10:03

Se încing spiretele între concurenții de la Insula de 1 milion. Rivalitățile au ieșit la iveală după ce vesticii au căzut la ruletă pentru a patra oară.

Dacă primele trei episoade ale emisiunii Insula de 1 milion au ținut telespectatorii cu sufletul la gură, fiind presărate cu emoții, scandaluri, lacrimi și replici acide, se pare că lucrurile devin din ce în ce mai tumultuoase în ediția cu numărul 4, care va fi difuzată astăzi, ora 21:00, la Kanal D.

Se încing spiritele în ediția cu numărul 4 a emisiunii Insula de 1 milion

În ediția precedentă a emisiunii Insula de 1 milion, Bianca din tabăra vesticilor a fost aleasă la ruletă, concurenta fiind responsabilă de următoarele patru nominalizări. Simțind pericolul, ceilalți concurenți vor arunca cu replici acide în tabăra vesticilor. De departe, cel mai revoltat concurent va fi Micuțu, care nu va rata ocazia de a da de pământ cu concurenții din tabăra adversă.

Micuțu: Nu se poate să meargă un om să-ți facă mâncare în tabăra ta și tu a doua zi să-l calci în picioare.

Ești un gunoi!

Citește și: Cine sunt cele 4 nominalizări ale lui Andrei! O nouă strategie pe Insula de 1 milion: două fete și doi băieți intră la probă

Nervii concurenților vor atinge cote maxime, iar Tudor Andronic, concurentul din tabăra vesticilor susține că sudicii au acumulat multe frustrări, motiv pentru care vor răbufni.

Tudor Andronic: Sunt foarte multe frustrări în tabăra aia și pur și simplu au răbufnit acum.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe cine va nominaliza Bianca

Bianca Pescar, concurenta aleasă la ruletă, va da cărțile pe față și va dezvălui cine sunt cei patru concurenți nominalizați la joc. Vesticii vor sărbători alegerea la ruletă cum se cuvine și urmărind cu interes ceea ce se întâmplă în tabăra sudicilor.

Citește și: Se leagă o idilă la Insula de 1 milion? Micuțu a reușit să o cucerească pe concurentă: „Asta este o declarație de dragoste”

Bianca: Este un om foarte important acolo și este un om care ține campul unit.

Cei patru concurenți nominalizați de Bianca vor avea parte de o probă extrem de dificilă, o probă în care vor fi nevoiți să-și testeze tenacitatea, precizia și forța.

Iată primele imagini din episodul de astăzi, 23 martie, în video-ul de mai jos: