„Eu am avut fix bărbații pe care mi i-am dorit'' Mirela Retegan, dezvăluiri despre viața personală după despărțirea de tatăl Mayei

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 04 apr 2024, 10:32

Mirela Retegan

Sursa: facebook.com

Într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro, Mirela Retegan a făcut o serie de dezvăluiri legate de viața personală și despre cum s-a reinventat după divorțul de tatăl Mayei care a afectat-o destul de tare. Ce a declarat aceasta?

Mirela Retegan a vorbit într-un interviu despre momentele dificile care au marcat parcursul său, inclusiv despărțirea de tatăl Mayei și procesul de reinventare care a urmat. Iată cum a  reușit să treacă peste acest divorț, dar și cum s-a dedicat creșterii singurului său copil.

Când a avut loc cel mai mare moment de reînnoire din viața Mirelei Retegan

Mirela Retegan, fondatoarea celebrului brand Gașca Zurli, a împărtășit, pentru okmagazine.ro, povestea sa de viață fascinantă, caracterizată de reînnoire și succes.

Deși acum se află în lumina reflectoarelor datorită popularității spectacolelor sale, drumul său către succes a fost presărat cu provocări și momente dificile.

Într-un interviu recent, Mirela Retegan dezvăluie că unul dintre cele mai mari momente de reînnoire a avut loc în 2006, când s-a confruntat cu o despărțire dureroasă și a rămas singură cu o fetiță de doar 4 ani. Fără resurse financiare și fără perspective de viitor, Mirela a făcut alegerea curajoasă de a merge pe un drum necunoscut, refuzând să se întoarcă la confortul unei vieți anterioare.

Această experiență a fost un punct de cotitură nu doar în cariera sa profesională, ci și în viața personală. Mirela își amintește că momentul despărțirii de tatăl Mayei a fost nu doar o încercare emoțională, ci și o perioadă de introspecție profundă. A fost momentul în care a devenit conștientă de sine, descoperindu-și adevăratele priorități și obiective în viață.

Citește și: Ce a pățit Vero Căliman la noul job: “Mi-a zis domnul primar, haideți să nu…” Cu ce se ocupă fosta “Fetiță Zurli”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În calitate de mamă, Mirela se descrie ca fiind relaxată, având încredere în parcursul ei matern și apreciind evoluția și reușitele fiicei sale, Maya. Aceasta din urmă este o tânără independentă, cu o dorință puternică de a-și împărtăși experiențele și de a lua propriile decizii, calități pe care Mirela le admiră și le susține.

Într-un alt interviu al său Mirela Retegan declara „Eu am avut fix bărbații pe care mi i-am dorit.

Dacă puneam ochii pe unul, ăla era al meu, chiar dacă eu eram cea mai grasă din grupul de fete.“

Întrebată fiind  de unde are această personalitate puternică, aceasta a răspuns: “Aşa e, mama mea mi-a spus toată viaţa: „Celălalt cu ce crezi că e mai special ca tine? Crezi că are 4 mâini şi 3 picioare? Are tot 2 mâini, 2 picioare, doi ochi, o gură, nu există niciun motiv pentru care, dacă muncești suficient de mult şi îţi doreşti din tot sufletul ceva, să nu reușești“.

Aşa am crescut, aşa am învăţat, aşa funcționez, asta dau mai departe ”.

Citește și: “Mă înlocuiește”. Mirela Retegan a reîntregit Gașca Zurli! Cum arată noile personaje| Foto

Întrebată despre sursa sa de încredere și determinare, Mirela își amintește cu afecțiune cuvintele mamei sale, care i-au insuflat o credință neclintită în propriile sale abilități.

Astfel, cu sprijinul familiei și cu o mentalitate puternică, Mirela a reușit să transforme provocările în oportunități și să inspire și pe alții să urmeze aceeași cale de curaj și determinare.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.