„Eu am filmat”. Ce se întâmplă între Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă le-a răspuns fanilor cu privire la despărțirea de iubitul său

Autor: Diana Bostan

Bianca Mândru și Ionuț Manda de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Bianca Mândru

Ultima apariție a lui Ionuț, fostul concurent al emisiunii ”Casa iubirii”, i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva el și Bianca s-au despărțit. Fosta concurentă a reacționat imediat.

Bianca Mândru și Ionuț Manda s-au cunoscut în cadrul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii” fiind și singurul cuplu din marea finală. Deși nu au câștigat, Bianca și Ionuț s-au considerat norocoși, cei doi părăsind show-ul matrimonial împreună. La câteva săptămâni de la marea finală, fanii s-au întrebat dacă nu cumva cei doi s-au despărțit deja.

Ce se întâmplă între Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii”

După finala celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, Ionuț și Bianca au plecat împreună, frumoasa șatenă mutându-se în chirie într-un apartament din București, dorința acesteia fiind de a evolua pe plan profesional aici, renunțând la întoarcerea în Italia.

Ionuț și Bianca și-au încântat susținătorii cu live-uri și cu filmulețe romantice, Ionuț fiind surprins în timp ce-i pregătea iubitei sale clătite sau mergând după ea la muncă.

La câteva săptămâni de la marea finală, Ionuț Manda a postat un videoclip în care le arată urmăritorilor săi cum decurge o dimineață din viața lui. 

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Bianca de la ”Casa iubirii” după marea finală: ”Ionuț a mers la farmacie” Șatena a izbucnit în lacrimi

Spre surprinderea acestora, Ionuț apărea singur în videoclip, moment în care fanii l-au asaltat cu întrebări în legătură cu Bianca și cu relația celor doi.

Urmăritorii acestora s-au întrebat dacă nu cumva Bianca și Ionuț și-au spus deja „adio”.

Bianca a intervenit pentru a clarifica situația

În urma situației create, Bianca a preluat inițiativa și a spulberat misterul. Aceasta le-a răspuns curioșilor printr-un comentariu, susținând faptul că sunt împreună și că ea este cea care a filmat întregul clip.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bianca de la ”Casa iubirii” a părăsit România: ”O să vedeți în curând” Unde se află și alături de cine a fost surprinsă concurenta

Eu am filmat”,  a scris Bianca Mândru în secțiunea destinată comentariilor.

Ești minunată!”,  a fost răspunsul lui Ionuț Manda pentru iubita sa.

Există și persoane care au sărit în apărarea celor doi și care sunt conștienți de faptul că Ionuț și Bianca își doresc mai multă intimitate, fiind mai rezervați în apariții.

”-  Mai ești și tu pe acolo?A venit într-o vizită scurtă pe la tine?

-Mergi femeie și te roagă pentru nepoții tăi și lasă tinerii în pace...

Sunt prea frumoși împreună și mori de invidie”,  a fost schimbul de replici acid dintre două urmăritoare, potrivit WOWbiz.ro.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?