„Eu cred că undeva, acolo, l-ai iertat”. Cristina a tremurat de emoție când a dansat cu Radu în camera roșie! Fericirea Cristinei n-a trecut neobservată de fete

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 oct 2023, 16:00

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Radu și Cristina au avut parte de un moment foarte romantic în camera roșie.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Cristina și Radu au avut parte de un moment romantic în camera roșie.

Cristina a tremurat de emoție când a dansat cu Radu în camera roșie

Astăzi, Radu și Cristina au fost chemați în camera roșie, acolo unde le-a fost pregătit un moment cât se poate de romantic.

Ajunși unul în fața celuilalt, melodia „I Will Always Love You (n.r.: te voi iubi mereu)” cântată de Whitney Houston a fost pornită, invitându-i pe cei doi porumbei la dans.

Citește și: Larisa și Ionuț s-au mutat împreună! Foștii concurenți din „Casa Iubirii” au o relație din ce în ce mai serioasă

În clipa în care s-au văzut, hohote de râs i-au bufnit pe Radu și pe Cristina.

Preț de câteva minute au dansat unul în brațele celuilalt și au râs copios, continuând să se amuze de ceea ce trebuia să fie un moment romantic și un prilej de apropiere între ei.

Ochii lui Radu sclipeau în timp ce o aținteau cu privirea pe Cristina. Nici de data aceasta tânărul nu s-a putut abține, așa că i-a furat un pupic Cristinei care, ca reacție, l-a pălmuit în glumă.

Citește și: Cosmin, surpriză uluitoare pentru Catinca! Tânărul a chemat-o pe fosta lui parteneră în camera roșie! „Nu mă mai ard și a doua oară!” Iată cum a reacționat Julia și ce discuții aprige s-au iscat în casa fetelor!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

După ce au terminat de dansat, Radu a luat-o pe Cristina în brațe și i-a mai furat câteva sărutări rapid, de data aceasta pe gât și pe obraz, iar aceasta s-a dat înapoi, râzând.

Nici bine nu s-a sfârșit melodia că tânăra a zbughit-o pe ușă ca să plece din camera roșie, moment în care Radu a strigat-o, i-a făcut cu ochiul și i-a trimis un pupic în aer.

Fetele n-au putut să nu observe fericirea Cristinei

După ce s-au întors fiecare la casele lor, Cristina l-a întrebat pe Radu, pe conexiune, zâmbind, de ce a pupat-o din nou.

Catinca a fost amuzată de reacția Cristinei la plecarea din camera roșie, spunându-i că i-a plăcut cum dansul nici bine nu se terminase că ea și fugea pe ușă.

În casa băieților, Radu le-a povestit colegilor lui cât de tare tremura de emoții Cristina atunci când dansau. Când vorbea de acest lucru, tânărul afișa o expresie de uimire și de fericire.

În casa fetelor, discuțiile sunt de altă natură.

Julia este convinsă că încă există sentimente din partea Cristinei pentru Radu, deoarece radiază atunci când este lângă el.

„Eu cred că undeva, acolo, l-ai iertat. Că altfel n-ai mai fi avut cum să strălucești efectiv lângă el, să-ți schimbi dispoziția, dacă tu mai aveai ceva urât înăuntrul tău față de Radu nu ai mai fi avut cum”, a spus Julia.

„La mine e vorba mai mult despre încredere, nu că nu simt eu, că simt, îmi e foarte drag”, a răspuns Cristina.