„Eu încă îl iubesc, a fost bărbatul vieții mele”. Simona Hapciuc, declarații fără perdea despre fostul iubit arab. Cum stau lucrurile între ei acum

Author: Andreea Buinoschi

Simona Hapciuc a avut o relație, timp de un an și jumătate, cu un arab, dar, deși era extrem de fericită, au ajuns să se despartă. În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, a spus motivele care i-au adus în acest punct.

Simona Hapciuc a avut o relație extrem de frumoasă cu un bărbat arab care părea să fie exact ceea ce aceasta avea nevoie. Chiar și așa, din cauza anumitor impedimente, au început să nu se mai înțeleagă și au decis că este cel mai bine pentru ei să pună punct.

Simona Hapciuc încă îl iubește pe fostul iubit

Cu toate că certurile dintre ei începuseră să fie extrem de dese, iar distanța nu le permitea să se vadă mereu când doreau, Simona Hapciuc a recunoscut faptul că încă are sentimente pentru

el, dar și că păstrează legătura chiar și în prezent.

„Ne-am despărțit de comun acord, acum, de curând. Am fost un an și jumătate împreună. El este arab. Eu făceam naveta între România și Dubai. Când eram în România mai mult timp, trebuia să țin flacăra aprinsă și, sinceră să fiu, mi se pare o prostie tu, ca femeie, la bărbatul tău, să nu îl ții acolo cald.

Citește și: Simona Hapciuc, poveste terifianta de viata: "Am ajuns sa dorm in parcul Obor. Traiam cu 3 lei pe zi"

Noi ne-am iubit. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă, încă ne iubim. Eu încă îl iubesc, a fost bărbatul vieții mele. Niciodată nu îmi pare rău că i-am trimis filmulețele acelea și nu o să îmi pară.

Și el mi-a trimis mie”, a povestit Simona Hapciuc, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Toxicitate intervenise în relație și i-a obligat să pună punct

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, după luni bune de relație și multă pasiune, cei doi au rămas în relații foarte bune, ceea ce arată că sunt suficient de maturi cât să știe cum să

gestioneze situația, mai ales datorită faptului că nu a fost o despărțire cu scandal.

„Noi nu ne-am certat, suntem în relații foarte bune și în momentul de față. Devenise o relație foarte toxică și se transformase în altceva decât ce ne propusesem noi la început. A fost o relație care a început foarte matur și am stat de vorbă foarte mult, ne-am făcut planuri concrete”, a mai spus aceasta.

Atât Simona Hapciuc, cât și fostul ei iubit au avut intenții serioase și au depus mult efort pentru a face lucrurile se meargă, însă, ajunseseră foarte mult să se certe și să transforme tot ceea ce construiseră într-un mod frumos în ceva toxic, ce le făcea mai mult rău.

Citește și: Cât costă dacă vrei să-ți cânte la eveniment Bogdan de la Ploiești. Prețul nu este deloc mic: „Nu este cu răutate. Ăsta este prețul”

„El, fiind departe, în Dubai, cu foarte mulți bani, foarte frumos, avea totul la botul calului și, la un moment dat, eu mă transformasem într-o disperată, o nebună. Oricât de mult ne-am iubit sau ne iubim, ajunsesem foarte mult să ne certăm”, a mai precizat Simona Hapciuc.