„Eu insist să mă opereze. Am două plase de medicamente”. Vlăduța Lupău a ajuns la Paris din cauza problemelor de sănătate pe care le are

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 apr 2023, 13:29

Vlăduța Lupău se confruntă cu tusea cronică

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău se confruntă cu unele probleme de sănătate destul de serioase și a ales să meargă la un doctor din Paris, pentru a le rezolva cât mai repede.

Vlăduța Lupău are unele probleme de sănătate destul de mari, care nu îi dau pace de ani de zile și din cauza cărora a ajuns tocmai în Paris. Deși cere să fie operată, medicii refuză această variantă.

Ce probleme de sănătate are Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău se confruntă cu tusea cronică. Aceasta o face să tușească non-stop, dar fără să expectoreze nimic și, orice ar facem nu scapă de ea.

Timp de nouă luni, artista nu s-a mai confruntat cu această problemă, cât timp a fost însărcinată, dar tusea a revenit.

Aceasta a făcut mai multe investigații, atât în România, cât și în Franța, dar nu a reușit să scape de problemă. Soția lui Adi Rus a mers la mai mulți medici, dar nimeni nu a găsit un remediu care să o facă să încheie problema.

În timp, tusea cronică de care suferă îi poate afecta vocea, ceea ce înseamnă că și activitatea ei profesională va avea de suferit. De curând, aceasta și-a făcut unele investigații la un spital din Cluj, dar a decis să meargă la Paris, la un medic la care a mai fost, pentru a vedea cum stă treaba și ce se poate face în acest sens.

Citește și: Locul inedit în care Vlăduța Lupău și Adi Rus au plecat în vacanță. Prima lor escapadă fără Iair are loc la mii de kilometri distanță

Vlăduța Lupău a făcut zeci de investigații

Artista și-a făcut analize și investigații de tot felul. A mers la alergolog, și-a făcut controale la tiroidă, la plămâni și nu numai, iar singura problemă pe care o are este tusea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deoarece doctorii nu vor să o opereze, aceasta va urma tratamentul prescris și speră ca problema să se rezolve cât mai repede, deoarece îi pune multe bețe în roate.

„Mi s-a confirmat și aici, ca în România, că am o hernie hiatală, care e cumva la stomac, care îți provoacă refluxul gastroesofagian. Ala când vine în gât, tușești sec, pentru că încerci să elimini ceva, dar n-ai ce.

Mi-am făcut zilele trecute o endoscopie și mi-au hernia, dar au zis că e mică și nu vor să mă opereze, deși eu insist să mă opereze.

Am venit la doctorul meu din Paris, care nici el nu vrea să mă opereze, pentru că hernia asta hiatală e foarte mică și mi-a dat un tratament, mult mai dur, am două plase de medicamente.

Din nou o să acționez și pe tuse, și pe reflux, și pe alergii și pe corzile mele vocale pe care se pune presiune de la atâta tușit”, a povestit aceasta, pe Instagram.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?