„Eu mă simt foarte bine! Merg la terapie în fiecare zi să mă vindec” Cum se recuperează Dana Roba, după ce a fost la un pas de tragedie

Author: Laura Macovei
Actualizat: 03 aug 2023, 12:04

„Eu mă simt foarte bine! Merg la terapie în fiecare zi să mă vindec” Cum se recuperează Dana Roba, după ce a fost la un pas de tragedie

Sursa: Dana Roba Instagram

Dana Roba a fost la un pas de tragedie, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni, make-up artista a fost de-a dreptul măcelărită de fostul său soț, Daniel Balaciu.

Cei doi erau căsătoriți de șapte ani și au împreună două fetițe.

După incident,  Daniel  a fost arestat, iar mai apoi trimis în închisoare. Dana Roba a suferit răni groaznice și a fost supusă unei intervenții chirurgicale pe creier, iar operațiile, spune ea, nu se opresc aici. Recuperarea pare a fi una extrem de grea pentru aceasta.

Dana Roba încă trăiește cu frică de fostul soț

După ce a trecut prin momente înfiorătoare, Dana a declarat că este speriată de niște apeluri cu număr necunoscut, care provin din închisoare. 

Citește și: Dana Roba iubește din nou după ce a fost măcelărită de soț! Make-up artista a fost surprinsă în mall alături de un bărbat misterios

Cu toate acestea, Dana încearcă să fie din nou fericită și să înceapă o nouă viață.

Make-up artista a d că, în declarat că va urma să aibă o întâlnire oficială cu fostul ei soț, pe care va trebui să îl înfrunte din nou.

„O să urmeze în perioada următoare o înfățișare cu Daniel, dar nu o să fim doar noi doi, ci o să fie și avocatul lui și al meu. Totul o să fie în cabinetul procurorului. Atunci când o să se întâmple asta, nu vreau să mă uit la el, ci vreau să mă întorc cu spatele să vorbim.

Nu îmi doresc să îl privesc în ochi”,  a mărturisit aceasta.  

Dana Roba susține, în ciuda acestor traume, că se simte mai bine și că merge chiar la terapie, pentru a se recupera cât mai repede din șocurile la care a fost supusă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Astfel, tânăra este pregătită să înceapă o nouă viață alături de fetițele ei.

„Eu mă simt foarte bine! Merg la terapie în fiecare zi să mă vindec.  Următoarea operație o am programată în octombrie – noiembrie. Vreau să îmi fac fruntea, care mă ajunge undeva la 2.000 de euro, plus nasul, că și el a fost foarte afectat. Momentan nu am banii necesari pentru cele două intervenții.

Plus că nu mi-am recuperat nici banii, aia 20.000 de euro, dar aștept. Încă nu a început nici procesul!”,  a spus Dana Roba, potrivit kfetele.

Cine este noul iubit al Danei Roba

Make-up artista a dat o nouă șansă fericirii și astfel l-a întâlnit pe Beniamin, bărbatul cu care a fost surprinsă într-un mall, iar fanii au reacționat imediat. 

Citește și: Dana Roba s-a întors la muncă. Cât câștigă aceasta pe zi ca make-up artist?

Se pare că noul iubit al Danei este polițist și deține o sală de box, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată unul în compania celuilalt. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.