„Eu nu am vrut să o omor, însă m-am pierdut cu firea” Decizia luată de procurori, după ce Loredana le-a prezentat mai multe scenarii ale crimei

Author: Laura Macovei
Actualizat: 18 aug 2023, 09:12

„Eu nu am vrut să o omor, însă m-am pierdut cu firea” Decizia luată de procurori, după ce Loredana le-a prezentat mai multe scenarii ale crimei

Sursa: colaj

Loredana și-a ucis cea mai bună prietenă cu sânge rece și le-a povestit totul procurorilor, cu lux de amănunte. Detaliile spuse de criminală sunt de-a dreptul șocante.

Loredana a fost supusă la două expertize: una psihiatrică şi una medico-legală, întrucât aceasta le-a prezentat procurorilor mai multe scenarii. 

Filmul morţii Alinei. Ce le-a spus Loredana procurorilor

Loredana prezenta urme de vânătăi, explicația tinerei fiind că, înainte de comiterea crimei, ar fi căzut pe scări, după ce a fost împinsă de Alina într-o încăierare. 

Citește și: Încă o crimă șochează oamenii! Un bărbat din Iași i-a luat viața iubitei în fața fiicei sale, apoi a dormit în pat cu corpul neînsuflețit

„În seara zilei de 05.08.2023, am mai avut nişte discuții contradictorii cu Elena legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. În camera noastră aveam un cuțit de bucătărie pentru a-l folosi la prepararea hranei. Într-un moment de furie, întrucât Elena îmi răspundea evaziv, am început să tremur, am luat cuțitul care era pe un raft şi inițial am ezitat însă după aceea am înjunghiat-o în gât.

Menționez că Elena nu dormea, însă stătea intinsă în pat cu ochii închiși și față către perete. Menționez că eu nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă. După ce am înjunghiat-o Elenei li curgea sânge din gură şi din rana făcută cu cuțitul horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mână la gură să nu se audă în celelalte camere.
A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat timp în care m-a zgâriat pe mâna și pe gât şi chiar și pe spate", 
a declarat criminala.

Alina a fost ucisă de cea mai bună prietenă

O prietenie s-a transformat în ceva greu de imaginat. Alina a fost ucisă cu sânge rece de cea care i-a fost cea mai bună prietenă și fostă colegă de bancă.

Trupul tinerei a fost descoperit în seara de 4 august, sub o bancă dintr-un parc din Mangalia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 „F aţa era desfigurată total. Deci nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul. Era chircită, era... în forma în care au băgat-o. Deci era înghesuită, acolo", a declarat Emil, pescarul care a găsit trupul fetei.

Citește și: „Acest Casian a jucat teatru”. Bărbatul ce a dat declarații presei nu este iubitul Alinei, victima crimei din Mangalia

Loredana a recunoscut că şi-a omorât cea mai bună prietenă și că totul ar fi pornit de la o ceartă. 

„Menționez că recunosc săvârşirea faptei de care sunt acuzată, în sensul că am agresat-o pe Ciobanu Elena-Alina cu un cuțit producându-i decesul, menționez că mă cunoşteam cu colega mea, Ciobanu Elena-Alina, cu care am venit impreună din localitatea de domiciliu din Județul Vaslui să lucrăm pe litoral.

Menționez că lucram impreună la Hotel Narcis din staţiunea Saturn, însă eram cazate la Hotel Semiramis din aceeași stațiune", a mărturisit călăul Alinei.

Alina a fost deja înmormântată în satul ei natal din județul Vaslui.