„Eu nu caut aventuri”. Cum trebuie să fie femeia ideală pentru Dinu Maxer. Artistul are mari pretenții de la cea care o va înlocui pe Deea Maxer

Author: Bianca Vidoi
Cum trebuie să fie femeia ideală pentru Dinu Maxer
Sursa: Instagram dinumaxer

După câteva luni de la divorțul ce a zguduit întreaga țară, Dinu Maxer a dezvăluit care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă femeia ideală.

În luna mai a acestui an, Dinu și Deea Maxer au anunțat public că pun capăt mariajului lor de 18 ani, iar de atunci, Dinu și-a dat seama cum arată pentru el femeia perfectă.

Citește și: „Nu mai este fericită într-o relație”. Ce s-a observat la Deea Maxer, după ce a fost criticată că a plecat în vacanță cu iubitul ei, fără copii

Cum trebuie să fie femeia ideală pentru Dinu Maxer

După despărțirea lui Dinu Maxer de Deea, acesta a ales să își încerce norocul în dragoste și a apărut în mai multe cazuri la brațul unei altei femei, însă relația celor doi nu a durat foarte mult timp, iar aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă nu a anut prea mult noroc la capitolul iubire, Dinu Maxer nu își dorește să se dea bătut, însă femeia perfectă pentru el trebuie să treacă anumite probe.

Dinu își dorește ca partenera sa să arate bine în costum de baie, urmând ca cealaltă calitate de care aceasta trebuie să dea dovadă este inteligența. Abia după ce au trecut de aceste două cerințe, fetele interesate vor putea să iasă la o întâlnire cu artistul. „Sunt cu ochii cât cepele în toate părțile. Dar momentan, nimic. Prima data e evident că te atrage aspectul fizic.

Proba costumului de baie. După care, încerci să te convingi că e dublată de un intelect pe măsură. Apoi abia după aceea ai curajul să o inviți la o cafea. Dacă are doar fizic, pun punct. Eu nu caut aventuri”, a declarat Dinu Maxer, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Motivul pentru care Robert Drilea vrea să o ia de soție pe Deea Maxer: „E singura care cred că-mi poate salva viața” Declarația care i-a lăsat pe fani fără cuvinte

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Care a fost motivul despărțirii dintre Dinu Maxer și fosta lui iubita?

O altă brunetă frumoasă i-a căzut în brațele lui Dinu după divorțul acestuia, iar deși aceștia au fost observați împreună, în ipostaze romantice, povestea lor de dragoste nu a fost una cu final fericit.

Cei doi au fost observați prima dată în club, în compania unor prieteni apropiați, observându-se o apropriere între cei doi. 

„Știrile au un delay de aproape o săptămână, în contextul relației. Ulterior, mai precis sâmbătă, am decis să mergem pe căi diferite. Eu am declarat de la început, Cristi! Eu am spus clar! Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare, am fost la o petrecere  a unei prietene, a făcut-o într-un club, în timpul săptămânii.

Am crezut că e ceva privat, n-am crezut că de acolo se vor inflama atât de mult lucrurile și evident, pentru un om, când se intră din exterior în lumea noastră și oamenii ajung

prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre, de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, cât de comentariile care vin.  Așadar...prea mult!", a declarat Dinu Maxer, potrivit click.ro.

Citește și: Gestul făcut de Dinu Maxer când s-a întâlnit cu Deea: „Nu mai avea rost să ne salutăm”. Acesta a dat, din nou, nas în nas cu iubitul fostei soții