„Eu nu o văd ca pe o separare” Cum se descurcă Anca Serea fără Adrian Sînă, în timp ce artistul este plecat în India | EXCLUSIV

Author: Oana Picerea

Anca Serea și Adrian Sînă

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai puternice și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Artistul are un program extrem de aglomerat și merge la evenimente peste tot în lume, iar frumoasa lui soție îl susține necondiționat.

Adrian Sînă face furori la nunțile din India așa că a devenit din ce în ce mai solicitat la petrecerile de peste graniță. Luni, după un weekend aglomerat prin țară, artistul s-a urcat în avion și a plecat pe celălalt continent, pentru o serie de evenimente.

Îndrăgitul cântăreț urmează să stea în India până joi, acolo având o nuntă la care trebuie să cânte, dar și alte evenimente, după cum a povestit în exclusivitate pentru Kanald.ro, Anca Serea.

Soția artistului îi este alături în tot ceea ce face și îl susține în fiecare momente.

Deși distanța până în India este mare, zilele în care Adrian Sînă este departe de casă nu sunt un motiv de supărare pentru Anca Serea. Frumoasa brunetă și celebrul artist țin mereu legătura când el este plecat la evenimente, atât în țară, cât și peste graniță. Dacă vorbim de evenimentele în diaspora, fusul orar îi ajută de multe ori să comunice, iar vedetele își trimit tot timpul mesaje.

Anca Serea se bucură pentru succesul lui Adrian Sînă în India

Adrian Sînă a devenit din ce în ce mai solicitat la nunțile din India. La evenimentele de peste graniță artistul face un adevărat show, iar imaginile incendiare ajung adesea virale, mai ales pe Tik-Tok. Spre exemplu, de această dată Adrian Sînă a plecat în India pentru o nuntă, dar și pentru alte evenimente la care va cânta.

În mediul online, artistul îi ține la curent în permanență cu tot ceea ce face. Anca Serea a povestit, în exclusivitate pentru Kanald.ro cum a fost această plecare, dar și cât de mult se bucură de faptul că partenerul său are succes în toată lumea.

Citește și: Anca Serea a vorbit despre divorțul de Adi Sînă. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi: "Ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună"

„Este foarte obositor pentru el, acum a avut două evenimente în weekend, practic nu a dormit deloc și a plecat direct la aeroport, dar cum am spus mă bucur foarte mult de succesul lui și de faptul că are orizonturile atât de largi”, a povestit Anca Serea, în exclusivitate pentru Kanald.ro.

Cum fac față distanței Anca Serea și Adrian Sînă, atunci când artistul are concerte peste graniță

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Distanța nu este și nu a fost niciodată o problemă pentru cei doi soți. Vedeta TV ne-a dezvăluit că nu vede plecările artistului ca pe o „ separare ” și vorbesc ori de câte ori au ocazia. Fusul orar îi ajută adesea să comunice, iar de cele mai multe ori ea este cea care se trezește cu fotografii și videoclipuri trimise de partenerul său.

Mai mult decât atât, dacă nu se sună, vorbesc în mod constant prin mesaje așa că păstrează legătura ori de câte ori cântărețul este plecat. Anca Serea își susține partenerul în tot ceea ce face și se bucură să primească din partea lui Adrian Sînă tot sprijinul de care are nevoie.

Nu e nicio separe, eu nu o văd ca pe o separare. Este și o vorbă, cine se iubește și se înțelege acasă se înțelege și la distanță. Ne scriem mesaje, de multe ori ne ajută și fusul orar și îmi scrie el de dimineață sau îmi trimite tot felul de poze sau de videoclipuri.

Nu văd în asta nicio problemă. Suntem doi oameni maturi, avem o căsnicie frumoasă, nu văd de ce aș putea să am o problemă cu cariera lui. De asemenea și el mă susține pe mine în tot ceea ce fac așa că mie așa mi se pare cel mai corect, să ne susținem unul pe celălalt și să ne bucurăm de succesul unuia sau al celuilalt, din diverse proiecte ”, a explicat Anca Serea, în exclusivitate.

Adrian Sînă, plecat mai mult în timpul verii

Frumoasa brunetă ne-a dezvăluit că artistul este plecat cel mai mult în timpul verii și în sezonul cald. Atunci când este iarnă și începe sezonul rece, îndrăgitul cântăreț petrece cea mai mare parte a timpului acasă.

Vacanțele de cuplu sunt o altă strategie la care cei doi îndrăgostiți mai aleasă din cât în când, tocmai pentru a compensa faptul că artistul este plecat adesea în turnee.

Plecăm foarte des și în vacanțe de cuplu, cumva încercăm să compensăm faptul că nu e atât de des atunci când are turnee. Oricum, atunci când este mai frig afară nu călătorește atât de mult.

Adică iarna, ianuarie – februarie sunt luni în care nu lucrează atât de mult și atunci este 100% acasă, nu că ar fi o problemă pentru mine”, a mai dezvăluit vedeta.