''Eu nu pot să-i ofer!'' Robi și Virginia, probleme în paradis? Ce se întâmplă între cei doi concurenți de la Casa iubirii

Autor: Diana Tilă

Robi și Virginia, probleme în paradis? Ce se întâmplă între cei doi concurenți

Robi și-a schimbat atitudinea față de Virginia. Ce crede tânărul despre iubita lui din Casa iubirii?

Telespectatorii emisiunii Casa iubirii au avut parte vineri, 15 martie, de o nouă ediție incendiară. Se pare că prima ''ceartă'' dintre Robi și Virginia a izbucnit în această zi, după ce concurentul a mărturisit că iubita lui are alte așteptări de la el.

Citește și: ''Vrea pe cineva ca el!'' Robi bate în retragere!? Ce crede concurentul despre Virginia? Tânăra a rămas fără cuvinte. Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, sâmbătă, 16 martie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Robi și Virginia, probleme în paradis?

Robi și Virginia au avut parte de primele neînțelegeri. În ediția de vineri, 15 martie, masculul din Casa iubirii a făcut niște declarații care au deranjat-o teribil pe tânără.

Când toată lumea credea că totul este roz în relația lor, Robi a făcut niște mărturisiri care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Tânărul susține că Virginia are alte așteptări de la el și de la relația lor, iar el nu poate să-i ofere brunetei ce își dorește.

Cei doi concurenți au caractere diferite, Robi este agitat, Virginia este calmă, tânărul este mai dinamic și mai glumeț, bruneta este mai liniștită, romantică și se exteriorizează altfel, motiv pentru care masculul crede că iubita lui începe să se distanțeze de el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Robi:'' Mi se pare că vrea o anumită atenție din partea mea și eu nu pot să-i ofer. Are nevoie de acea atenție pe care eu nu i-o dau și nu pot în momentul de față să ofer atenție.''

Virginia este o fire mai romantică, dar în momentul în care a decis să fie într-o relație cu Robi, tânăra a înțeles și acceptat că acesta nu este prieten cu gesturile romantice.

Mai mult, concurenta din Casa iubirii consideră că nu a pus presiune pe partenerul ei, chiar dacă Robi a mărturisit că Virginia așteaptă ca el să facă aceleași gesturi ca ea.

Cu toate acestea, Virginia vrea să știe doar dacă în momentele în care Robi se poartă frumos cu ea, tânărul face asta pentru că își dorește sau o face doar de fațadă.

Citește și: Patrick a dat cărțile pe față și a recunoscut că a forțat nota cu Larisa! „Pentru mine e clar! Punct! Femeia nu mă vrea!” Iată ce decizie radicală a luat Patrick și cum a reacționat concurenta

Rămâne de văzut care va fi parcursul celor doi tineri în Casa iubirii. Pentru a afla mai multe detalii, urmăriți materialul video de mai jos.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.