„Eu plătesc tot. Banii mei sunt banii noștri, banii lui sunt banii lui”. Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, recunoaște că ea este cea care ține casa

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 mar 2024, 02:10

Armin Nicoară a recunoscut că a călcat strâmb în relația cu Claudia

Sursa: Instagram

Claudia Puican și Armin Nicoară vor aniversa, în curând, un an de la cununia religioasă, dar lucruri noi ies la iveală despre relația lor. Cei doi se pare că formează o familie atipică, deoarece doar ea este cea care scoate banul din buzunar, atunci când vine vorba de cheltuielile necesare unei case.

Relația dintre Claudia Puican și Armin Nicoară nu este văzută cu ochi buni de toată lumea, deoarece acesta a recunoscut că este atras de femeile frumoase, ba chiar a recunoscut că și-a înșelat soția, cu puțin timp înainte de nuntă.

Claudia Puican și Armin Nicoară formează o familie atipică

Cele mai multe familii au banii la comun și amândoi contribuie la cheltuielile casei.

Cu toate acestea, în ceea ce privește relația lor, lucrurile stau total diferit, artista fiind cea care ține casa în care l-a primit pe Armin, după ce a înșelat-o. Aceasta a trecut peste și a decis să îi mai dea o șansă artistului. 

Armin Nicoară a recunoscut că a călcat strâmb în relația cu Claudia, după ce a complimentat mai multe femei și după ce a pupat-o pe decolteu pe Roxana Vașniuc.

Cu toate acestea, Claudia a dat uitării și, în curând, vor aniversa un an de la cununia originală. Mai mult decât atât, Claudia a preluat partea financiară, precizând că nu trăiesc și din banii lui Armin, ci doar din ai ei.

Citește și: Decizia radicală pe care Claudia Puican și Armin Nicoară au luat-o, pentru a putea avea un copil: „Nu reușim altfel”. Boala de care suferă artistul îi pune la grea încercare

„Armin stă la mine acum și eu plătesc tot: facturi, cumpărături, știu femeile ce înseamnă să te duci la magazin și să lași o sumă consistentă. Banii mei sunt banii noștri, banii lui sunt banii lui. Dar este bine că avem de unde cheltui”, a povestit Claudia Puican pentru fanatik.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Claudia Puican și Armin Nicoară se pregătesc să se mute în casa lor

De câtva timp, casa de vis pe care și-au dorit-o Claudia Puican și Armin Nicoară este aproape gata și, până la marea mutare, nu mai este foarte mult. Pregătirile sunt în toi, iar o persoană de nădejde este chiar mama artistului, care merge la magazine, pentru a cumpăra toate cele necesare.

Cei doi au avut o discuție despre una dintre camerele din casă, pe care Armin vrea să o transforme în cameră de jocuri, în timp ce Claudia vrea să o transforme în camera copilului. Saxofonistul a recunoscut că se conformează, deoarece ea este cea care comandă în casă.

Citește și: Tratamentul special pe care îl urmează Armin Nicoară: „Vreau să văd cum decurge”. Acesta speră că, anul viitor, să își poată boteza copilul

„Armin vrea să facem cameră de jocuri. Eu i-am spus lui să nu se grăbească pentru că acolo vreau să facem cameră de copil.  O să facem camera jumătate de copil, jumătate de jocuri. Când vine copilul se va juca direct. Voi fi dat afară din casă când vine copilul. Asta este Claudia. Ea comandă în casă, eu mă supun. Nu am ce să fac, ea este șefa”, a precizat Armin Nicoară.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?