„Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate” Jador, declarații surprinzătoare despre Simina. Sunt sau nu împreună cei doi foști iubiți?

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 mai 2024, 00:35

Jador și Simina

Sursa: Instagram- Jador Adevărat

Jador a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a anunțat despărțirea de Alexandra. Despărțirea a venit la scurt timp după ce artistul s-a afișat alături de Simina.

Cântărețul Jador a ținut să facă anumite precizări în ceea ce privește despărțirea de Alexandra Dobia, dar și despre o eventuală relație cu Simina. Fanii celor doi au fost în extaz în momentul în care s-au filmat împreună.

Jador și Alexandra au decis să pună punct relației

Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste după ce Alexandra a petrecut mai multe zile în București alături de Jador și după ce aceasta i-a cunoscut familia artistului.

Jador și iubita lui aveau mari planuri împreună și visau la nuntă și copii.

Citește și: “După 5 ani, tot noi” Jador, alături de Simina Loica. Artistul s-a despărțit de Hoder imediat după ce au apărut imaginile cu Simina in mediul online

„ Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate. A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi, așa că vă mulțumesc pentru susținere și pentru mesajele de încurajare.

Sper să înțelegeți că noi am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiul necesar pentru tranziția care va urma după această despărțire”
, a spus Jador pe contul său de Instagram.

Citește și: Jador face dezvăuiri surprinzătoare: ,,Nu am cancer". Care este adevărata cauză a retragerii sale din muzică

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artistul a ținut să precizeze faptul că nu a lăsat-o pe Alexandra pentru altă femeie și că nu a început o relație cu Simina. Jador și iubita lui s-au despărțit, însă artistul a declarat că va avea nevoie de timp să se vindece și că cel mai probabil va fi singur pentru o lungă perioadă de timp.

„Nu prea m-am afișat eu cu multe fete și dacă m-am afișat cu fata asta a fost ceva special, dar care s-a terminat și a luat-o în direcții diferit”, a mai spus Jador.

Jador se lasă de muzică pentru a deveni om de afaceri

Zilele trecute, artistul Jador a surprins pe toată lumea când a dezvăluit adevăratul motiv pentru care renunță la cântat. Artistul a dezvăluit faptul că nu are cancer, ci a avut doar o problemă la esofag, dar nu acesta este motivul pentru care se retrage de pe scenă.

Citește și: Ce a pățit Jador, după ce a intrat cu mașina prin mulțimea care îl aștepta să cânte: „Mi-am luat alta”

Jador vrea să se mute la Bacău, locul în care s-a născut și a crescut, pentru a se lansa în afaceri. Artistul are mai multe idei, însă nu a vrut să dea prea multe detalii.

Citește și: „Povestea noastră nu s-a încheiat”. Simina Loica și Alex Zănoagă, surprinși împreună la o aniversare! Este prima dată când se întâlnesc de la despărțirea de Alex Bobicioiu

”Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica, sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil, așa cum spune presa, nu am cancer la colon, nu am alte boli scrise de presă. Sunt foarte bine! Am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine. Mă las de muzică în decembrie pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți. Atâta tot, vă pup!”,  a spus Jador, într-un video postat pe TikTok. 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.