„Eu sunt amantul Mihaelei”. Radu, dezvăluiri inedite din relația cu Mihaela. Ce au pus la cale câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 feb 2024, 13:11

Radu și Mihaela vor filma un nou clip muzica

Sursa: Instagram: Radu Nittu

Radu și Mihaela au fost desemnați câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Aproprierile dintre cei doi au pus fanii pe jar, iar Radu a făcut mai multe dezvăluiri în ceea ce privește relația cu frumoasa blondină.

Invitat în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Radu a oferit mai multe detalii în ceea ce privește relația cu Mihaela. Fostul concurent a anunțat faptul că este amantul Mihaelei, însă contextul este unul doar artistic.

Radu și Mihaela vor fi protagoniștii unui nou videoclip muzical

Fostul concurent și-a surprins susținătorii în momentul în care a ales-o pe Mihaela pentru a lua parte în videoclipul muzical al noii sale piese.

Fanii celor doi susțin faptul că se potrivesc, dorindu-și ca aceștia să formeze un cuplu, însă Radu este ferm convins de faptul că între el și Mihaela nu poate fi ceva mai mult.

În cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Radu a dezvăluit faptul că el și Mihaela vor apărea într-un nou clip muzica și că de aceasta dată vor fi amanți. Fostul concurent a lăsat de înțeles faptul că imaginile cu cei doi sunt explozive și că fanii îi vor asocia și mai mult în urma acestei apariții.

Câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii” a menționat faptul că între el și Mihaela sunt diferențe foarte mari și că nu se pune problema unei relații amoroase.

Citește și: „Cel mai urât moment din viața noastră”. Ce s-a întâmplat cu Patrick și Cosmin de la ”Casa iubirii”. Cei doi concurenți s-au plâns într-o postare făcută pe Instagram

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

”Eu cu Mihaela avem rol în videoclip ca și cuplu. Scenariul videoclipului constă în faptul că eu sunt amantul Mihaelei, iar Deder este soțul Mihaelei. El suferă din dragoste pentru că Mihaela m-a ales pe mine. Sunt tot felul de atingeri. Au fost momente mișto, dar n-am depus sentimente. Mihaela este o persoană drăguță, are un caracter care îmi place, dar între mine și Mihaela sunt diferențe foarte mari.

Nici nu se pune problema de o relație cu Mihaela, nu ne potrivim, suntem compatibili ca și prieteni, colaboratori”,  a spus Radu pentru Culisele iubirii.

Radu a dat-o uitării pe Cristina

Cât despre Cristina, Radu nu a vrut să ofere foarte multe detalii, susținând faptul că aceasta a rămas în trecut. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, însă iubirea lor nu a fost atât de puternică încât să triumfe și după competiție.

Citește și: „E o fată care mi-a atras atenția”. Cine este tânăra care i-a furat inima lui Radu de la ”Casa iubirii”. Câștigătorul celui de-al doilea sezon a dat-o uitării pe Cristina

Radu a dezvăluit faptul că își dorește să meargă mai departe, lucru pe care îl dorește și Cristinei, ca aceasta să-și trăiască viața și să se ocupe de facultate.

Radu a considerat că au încercat să creeze împreună ceva frumos, dar că lucrurile nu au funcționat.

Este o parte încheiată din viața mea și îmi doresc să merg mai de parte. La fel îi doresc și Cristinei, să meargă mai departe, să-și vadă de facultate. Consider că am încercat să creăm împreună ceva frumos, dar nu a funcționat. Mă simt singur, foarte singur, sunt bine, dar am momente de singurătate ”, a mai spus Radu pentru sursa menționată anterior.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?