Nu este doar o poveste de viaţă, ci filmul unei vieţi spectaculoase!

Viaţa tumultuoasă şi lunga carieră scenică ale celebrei cântăreţe Tina Turner, drama primei sale casnicii alături de muzicianul Ike Turner, cel care a lansat-o, dar a şi îndurerat-o adesea, un om instabil, violent, dependent de droguri, sunt evocate paralel cu o convingătoare, trepidantă, electrizantă panoramare cinematografică a lumii muzicale din anii `50 -`80.

Considerată “regina muzicii rock’n roll”, Tina Turner este cea mai dinamică solistă din întreaga istorie a muzicii.

Numele real al artistei este Anna Mae Bullock. La vârsta de 18 ani Anna naşte primul sau copil, un băieţel, al cărui tată este unul dintre membrii formaţiei Kings of Rhythm.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Anna şi copilul sunt abandonaţi la scurt timp.

Intră în scenă Phil Spector, unul dintre cei mai buni producători ai momentului, care avusese în ultimii ani mai mult de 20 de hituri înregistrate de formaţii precum The Crystals, The Ronettes sau The Righteous Brothers. Phil îşi dorea să lucreze cu Tina pentru a înregistra piesa “River Deep, Mountain High”. Ike nu a fost de acord pentru că el nu era implicat în acest proiect. Însă şi-a schimbat poziţia în momentul în care Phil l-a asigurat că pe coperta discului va apărea titulatură Ike and Tina Turner.