„Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a Mioarei Roman, în ziua înmormântării. Catinca Roman a răbufnit

Autor: Diana Bostan

Catinca Roman a răbufnit în urma criticilor la adresa fiicei sale, Calina Dumitrescu

Sursa: Facebook/ Instagram calinaanicolle

Decesul Mioarei Roman a șocat și îndurerat pe toată lumea, în special pe membrii familiei sale. Un detaliu ce a atras atenția tuturor a fost lipsa Calinei, fiica Catincăi Roman, de la înmormântare. După ce a fost criticată în mediul online pentru absență, Catinca Roman a venit și cu explicații.

Mioara Roman a fost condusă luni, 26 februarie, pe ultimul drum de către familie și apropiați. Printre persoanele importante ce au lipsit de la înmormântare se numără și Calina, fiica Catincăi Roman. Tânăra a fost criticată pentru faptul că în ziua înmormântării s-a afișat la ziua prietenii sale, într-un restaurant din Capitală. Catinca Roman nu s-a putut abține și le-a dat peste nas criticilor.

Catinca Roman a răbufnit în urma criticilor la adresa fiicei sale

Mioara Roman a avut parte de o înmormântare de lux, dar în ciuda prezenței multor apropiați care au venit să-și ia rămas bun, lipsa nepoatei sale, Calina, a generat controverse. Tânăra a fost supusă unor critici aspre pentru absența de la înmormântare, în special în contextul presupusei relații speciale pe care o avea cu bunica sa.

Catinca Roman a dezvăluit faptul că fiica ei, Calina, a participat la priveghi duminică seara târziu și că a evitat aglomerația pentru a-și păstra suferința privată. Aceasta a dezvăluit că a fost profund afectată, plângând neîntrerupt timp de două ore și experimentând un atac de panică. Catinca a subliniat că relația dintre Calina și Mioara era specială, iar tânăra și-a dorit să-și ia rămas bun văzând-o încă o dată, ridicând capacul sicriului.

Citește și: Oana Roman a chemat ambulanța în miez de noapte! Ce a pățit vedeta, la doar două zile de la înmormântarea Mioarei Roman

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială. Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama.

A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut! A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea! ”, a dezvăluit Catinca Roman, pentru Click!

Motivul pentru care Calina a lipsit de la înmormântare

Calina s-a confruntat cu o suferință profundă în urma decesului bunicii sale, iar după un episod de atac de panică și vărsături, mama sa, Catinca Roman, a decis împreună cu ea că este mai bine să nu participe la înmormântare. Catinca însăși a fost subiect de critici pentru comportamentul său aparent retras și pentru faptul că nu și-a exprimat deschis sentimentele în fața publicului.

Catinca Roman a povestit că, în ziua înmormântării, i-a sugerat Calinei să nu participe, considerând că nu ar avea rost să asiste la momentul înmormântării bunicii sale. Ea a explicat că nici ea însăși nu a putut privi întregul act, preferând să stea mai în spate, dorind să păstreze în memoria sa o altă imagine a mamei sale.

Citește și: Motivul pentru care Calina Dumitrescu nu a fost prezentă la înmormântarea bunicii Mioara Roman

Vreau să le spun tuturor celor care comentează în necunoștință de cauză că fiecare își trăiește doliu așa cum simte! Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie. E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment. Eu una nu pot să plâng! Așa sunt eu !”, a mai spus Catinca, pentru sursa menționată anterior.