„Eu văd în tine lucrurile pe care le caut”. Un concurent din „Casa iubirii” îi recunoaște Larisei că are potențial să-i fie iubită! Ștefan stă pe ace de gelozie

Autor: Lavinia Medrea

Larisa, surprinsă în camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

Joi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, un concurent recunoaște că Larisa ar fi iubita potrivită pentru el.

Joi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, un concurent mărturisește că Larisa ar fi femeia potrivită pentru el. 

Pe cine a chemat Larisa în camera roșie

În episodul de azi, Larisa l-a chemat în camera roșie pe Robert! Concurentul nu s-a așteptat deloc ca Larisa să fie cea care-l cheamă în camera roșie și s-a arătat emoționat și surprins.

Citește și: ”Nu am mai simțit nimic pentru Larisa!” George de la ”Casa iubirii”, aruncă bomba despre blondină. Ce spune fostul concurent despre ea și Antoni

Larisa l-a întrebat pe Robert ce caută la o femeie, dat fiind că timpul în camera roșie este foarte scurt și trebuie să se cunoască în doar cinci minute.

„Să fie loială, să știe ce vrea de la viață, să fie o femeie cu capul pe umeri.

De aici pleacă tot. Să fie credincioasă, e un aspect foarte important pentru mine”
, a spus Robert.

Larisa l-a întrebat, de asemenea, ce nu ar accepta la femeia de lângă el. 

„N-aș accepta să fie foarte posesivă deoarece eu am o viață destul de activă, umblu destul de mult în multe locații din țară și trebuie să aibă încredere în mine și să conștientizeze că dacă e să fim amândoi, unul pentru celălalt, n-are rost să-și facă gânduri (n.r.:

de gelozie)”, a spus Robert.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: ”Băiețel. Șapte săptămâni!” Antoni și Vlada de la ”Casa iubirii” vor deveni părinți? Cine a fost prima persoană care i-a felicitat pentru noul membru al familiei

În casa băieților, Ștefan este foarte agitat! Concurentul stă ca pe ace pentru că nu știe dacă cea care l-a chemat pe Robert în camera roșie este Larisa.

Larisa a mai fost curioasă și să afle dacă Robert a dat vreodată motive de gelozie unei femei.

„Involuntar. Am un respect deosebit pentru femei, unde mă duc respect femeile și probabil se interpretează”, a spus Robert.

Robert îi recunoaște Larisei că are potențial să-i fie iubită

În timp ce discutau, Robert îi mărturisește din nou Larisei că nu se aștepta să îl cheme în camera roșie, deoarece apele sunt destul de învolburate în casa băieților. La această afirmație, Larisa a spus că va discuta despre aceste lucruri pe conexiune.

Imediat după, Robert a spart gheața și i-a mărturisit Larisei că îi vede potențialul de a-i fi aleasă, dar consideră că trebuie să lupte mult pentru a-i ajunge la inimă. 

„Eu văd în tine, oarecum, lucrurile pe care le caut, să zic așa. Urmărindu-te și din sezonul trecut știu câteva chestii, dar nu pot să trag o concluzie. Consider că e mult de muncă cu tine, n-ar fi un aspect rău acesta. Tu ai nevoie de multe demonstrații și nu le poate face oricine, nu pici foarte ușor într-o plasă, de aceea nici nu mă stresez dacă văd că te acaparează cineva”, a spus Robert.