„Eu vreau Robert să câștige”. Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Cine a părăsit competiția

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 sep 2023, 19:44

Astăzi, în gala emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, trei concurenți s-au aflat în pericol de eliminare, dar doar unul dintre ei a părăsit competiția.

Astăzi, în gala emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată la Kanal D, trei concurenți au urcat pe podiumul eliminării.

Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”

În gala de astăzi, trei concurenți au pășit cu piciorul în groapa eliminării. Este vorba despre Robert, Irina și Catinca.

Citește și: "Arăți mai bine pe zi ce trece!" Antoni îi face deja ochi dulci Larisei! Tensiunile cresc între noul concurent și George! Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 16 septembrie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Din punctul de vedere al lui Robert, el a ajuns la eliminare din dorința de răzbunare a colegilor care l-au votat, în special a Cristinei și a lui Radu, pe care a promis că nu-l va mai saluta și pe care nu-l iartă pentru ce i-a făcut pe tot parcursul emisiunii.

Cosmin a afișat o părere de rău când a văzut-o pe Catinca a doua oară pe podiumul eliminării, exprimându-și dorința ca aceasta să rămână în competiție pentru a-și cunoaște un potențial partener.

Dorința lui Cosmin a fost ascultată, astfel că prima concurentă salvată a fost Catinca. 

Tensiunile cresc în timp ce la eliminare au rămas Irina și Robert. Andreea Mantea a întrebat-o pe Irina dacă are vreun gând, având în vedere că se află în pericol de a pleca acasă.

Citește și: Ella Tina, dezvăluiri despre relația cu Jador „Mă caută o dată la două zile” Ce spune bruneta despre o împăcare cu manelistul?

„Mă uit la Lorena. Nu mă așteptam să stau lângă Robert, aici”, a spus Irina.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Suspansul a fost uriaș pentru concurenți, iar lacrimile Lorenei și ale Irinei au curs neîncetat. Din păcate, Irina este concurenta care astăzi a părăsit emisiunea, iar Robert a fost salvat.

Irina este deschisă să-și continue drumul cu Alexandru

Este a doua oară când Irina plânge în timpul unei gale eliminatorii. Data trecută, a vărsat șiroaie de lacrimi pentru Alexandru după ce a fost eliminat din competiție. Acum, a venit și rândul ei să plece, dar cine știe, poate cunoașterea lor va continua în afara „Casa iubirii”.

Andreea Mantea a vrut să atingă fix acest subiect și a întrebat-o pe Irina dacă crede că Alexandru o va căuta afară.

„Chiar nu știu. O să-i răspund”, a spus Irina.

„Foarte frumos. A fost un loc deosebit și m-am simțit bine în preajma voastră. Vă mulțumesc foarte mult. Mult succes tuturor și sper să vă găsiți dragostea, pentru că fetele sunt foarte frumoase și trebuie să aveți grijă de ele.

Eu vreau Robert să câștige, sincer”, a declarat Irina, despre experiența ei în „Casa iubirii”.

Concurenta proaspăt eliminată și-a luat „la revedere” de la toți colegii ei cu lacrimi în ochi, iar experiența ei în competiție a luat sfârșit astăzi.