„Eu zic că glumește prima dată”. Cum se apără ciobanul care a luat viața unui prieten, în timp ce sacrificau un miel

Author: Andreea Buinoschi

Cei doi se cunoșteau de mult timp și, conform apropiaților, au petrecut timp împreună

Sursa: Observatornews.ro

Un cioban din Dolj a omorât un prieten, după ce l-a înjunghiat cu un cuțit, în timp ce sacrifica un miel. Mama victimei, în schimb, susține că uciderea fiului ei a fost premeditată.

Un cioban din Dolj și-a ucis un prieten, din greșeală spune el, cu un cuțit, dar părerile sunt împărțite. Victima a ajuns de urgență la spital, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Un cioban și-a ucis un prieten, cu un cuțit

Un bărbat a mers la o stână din Dolj, care este a nașului său, pentru a lua un miel, pentru masa de Paște.

În timp ce un prieten de-ai săi tranșa un miel, acesta a fost înjunghiat și și-a pierdut viața. Bărbatul care l-a înjunghiat, în urmă cu trei decenii, ar fi stat în spatele gratiilor, fiind acuzat de viol.

Cei doi se cunoșteau de mult timp și, conform apropiaților, au petrecut timp împreună. Bărbatul care l-a ucis nu era ciobanul stânii, ci doar fusese angajat, pentru a vinde mai mulți miei.

Mielul ales de victimă urma să fie pregătit și vândut de ciobanul cu pricina.

După ce au sacrificat mielul, l-au atârnat cu capul în jos, pregătindu-l pentru a-l tranșa. În acele momente, ciobanului i-ar fi alunecat cuțitul din mână și l-a înjunghiat pe prietenul său. Acesta se apără și spune că totul a fost doar un accident nefericit.

Citește și: Șoferul beat care a ucis o mamă a doi copii a fost eliberat! Cetățenii din Satu Mare sunt revoltați

„Cum este mielul, cum stă agăţat el, el (n.r. victima) a stat şi ţinea de picioare. Eu să-l crăp la picioare din spate şi mi-a scăpat cuţitul. «Bă, m-ai înţepat cu cuţitul», eu zic că glumeşte prima dată”, a declarat ciobanul, conform observatornews.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cumnatul victimei susține că cei doi se știau, erau prieteni, iar la grătare mergeau amândoi. „El a vrut să dea cu muchia de la cuţit înspre el şi a întors cuţitul, ce

mi-a spus şi mie omul de m-a sunat,din glumă. A mai venit pe aici, au mai făcut grătare împreună, au băut împreună”.

Victima a murit la spital

Imediat după cele întâmplate, apelul la 112 a fost efectuat de cioban și de soție. În ciuda efortului depus de personalul medical, bărbatul înjunghiat și-a dat ultima suflare la spital.

Mama bărbatului este de părere că fiul ei a fost ucis intenționat.

„Ce glumă că l-a lovit cu cuțitul direct! Minte, minte, nu e adevărat. A făcut intenționat ”, a spus aceasta. Cu toate acestea, proprietarul stânei și soția l-au contrazis, iar oamenii legii au deschis dosar pentru ucidere din culpă.

De asemenea, soția victimei a fost audiată, iar polițiștii continuă cercetările, pentru a afla dacă fapta a fost sau nu comisă intenționat.

Citește și: Monica Odagiu, pusă în fața mamei băiatului decedat în accident. „Vă rog să mă iertați, nu am vrut"

„La faţa locului au fost identificate mai multe persoane printre care şi membri de familie ai bărbatului decedat, aceştia confirmându-le poliţiştilor lipsa intenţiei în privinţa producerii leziunilor”, a declarat Cristian Grigorescu.