EURO 2024. FRF a anunțat când vor fi scoase la vânzare ultimele bilete pentru partida dintre România și Olanda din optimile turneului final

Autor: Andrei Costanda

România va întâlni Olanda în optimile EURO 2024, pe data de 2 iunie, la Munchen.

Sursa: Instagram / Echipa națională a României

Suporterii români mai au o ultimă șansă de a achiziționa bilete pentru meciul România-Olanda din optimile EURO 2024, cu două zile înainte de partida de pe stadionul din Munchen.

Federația Română de Fotbal (FRF) a făcut un anunț important pentru toți fanii echipei naționale care doresc să fie prezenți la meciul dintre România și Olanda din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024.

Partida se va desfășura pe stadionul din Munchen, care are o capacitate de aproximativ 65.000 de locuri. Dintre acestea, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru suporterii fiecărei echipe participante în această fază a competiției.

Doar 7000 de bilete pentru suporterii români

Întrucât cererea de bilete din partea suporterilor români a fost foarte mare, FRF a solicitat suplimentarea numărului de bilete alocate pentru fanii români. Din păcate, UEFA a informat federația că nu mai există bilete suplimentare disponibile pentru această partidă.

„În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federația Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români.

Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile”
, se arată într-un comunicat oficial al federației.

Citește și: El e bărbatul din București care a fost dat în urmărire națională, după ce a dispărut fără urmă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Exclusiv: Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Alexandrei, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel. Familia și apropiați sunt răpuși de durere 

Suporterii mai au o șansă să-și achiziționeze bilete

Totuși, există încă o ultimă șansă pentru suporterii naționalei României care nu au reușit să achiziționeze bilete până acum. UEFA a anunțat că, cu două zile înainte de meciul din 2 iulie, vor fi puse în vânzare ultimele bilete disponibile pe platforma UEFA Ticketing.

Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate inițial țărilor participante, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenți la meciurile din faza grupelor.

„FRF îi îndeamnă pe toți suporterii români interesați să fie vigilenți și să încerce să achiziționeze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare. Suporterii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informații privind disponibilitatea biletelor”, se mai precizează în comunicat.

Această ultimă rundă de bilete reprezintă o oportunitate crucială pentru fanii echipei naționale de a susține România într-un meci important al turneului. Suporterii sunt sfătuiți să fie prompți și să verifice frecvent platforma UEFA Ticketing pentru a prinde biletele disponibile. Având în vedere că cererea este foarte mare, se așteaptă ca biletele să se epuizeze rapid.

Stadionul din Munchen va fi gazda unei confruntări importante, iar prezența suporterilor români va fi esențială pentru moralul echipei naționale în meciul contra Țărilor de Jos.