Europa de Vest sub TEROAREA inundatiilor. O persoana a murit, traficul este blocat in multe zone, iar scolile inchise

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 09:05

Europa occidentala este sub ape! Strazi inundate, circulatia, aproape complet blocata, scoli inchise si un om care a murit!

Este bilantul infiorator provocat de ploile torentiale din ultimele zile! Cea mai afectata este Italia! E jale in Italia! Tipetele de spaima intregesc tabloul apocaliptic de pe strazile orasului Genova, care de o saptamanp se afla sub ape!

Priviti-l pe acest individ, aflat pe motocicleta! Bietul om a ramas blocat printre suvoaie. Cei de la balcon care filmeaza scena dramatica a potopului sunt socati! Striga neincetat la barbat sa-si salveze viata! Cantitatea de precipitatii este atat de mare incat canalizarile nu mai fac fata si refuleaza! Strazile au devenit adevarate rauri involburate.

Masinile plutesc, la propriu, duse de valurile „furioase”. Si circulatia feroviara a fost oprita dupa ce, ieri, doua trenuri au ramas blocate in Genova.

In orasele Campo Ligure si Rossiglione, liniile de cale ferata au fost complet inundate. Pasagerii care se aflau in trenuri in momentul inundatilor au fost preluati cu mai multe autobuze. Pana la urma, oamenii au fost salvati cu elicoptere. Apele fac aproape imposibila circulatia la sol.

Priviti cat de greu inainteaza aceasta masina printre valurile care-au invadat orasul! Altele au ramas blocate in strada, sub ape! Tronsonul feroviar dintre Genova si Milano a fost deja inchis, dupa ce un rau a iesit din matca. Oriunde ai privi, apele fac legea!

La sfarsitul saptamanii trecute, un barbat din Genova, in varsta de aproximativ 57 de ani, si-a pierdut viata dupa ce a fost luat de ape.

Nu doar Italia este devastata! Apele au ajuns si in Spania, dar, si in Franta. Statiile de metrou din Madrid sunt inundate, in timp ce in sudul Frantei, mai multe case si drumuri au fost complet blocate. In regiunea Gard din Franta, scolile au fost inchise. Oamenii sunt in stare de alerta si suna disperati serviciile de urgenta pentru a le cere ajutorul. Situatia este in continuare critica.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO124472##

 

 

 

Taguri: