Eva Longoria, prea grasa intr-o rochie semnata Victoria Beckham. Uite ce remarca a facut actrita la adresa celei mai bune prietene!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:53

Eva Longoria isi pune in pericol prietenia cu Victoria Beckham? Cea mai buna prietena a Victoriei si probabil viitoarea nasa a micutei Harper nascuta in iulie, tocmai a criticat o rochie semnata de fosta Spice Girl.

Fosta nevasta a lui Tony Parker a ales sa imbrace la un eveniment monden dedicat fotografului Randall Slavin, o rochie semnata Victoria Beckham pentru a-i mai face putina publicitate. In America creatiile vestimantare marca Victoria Beckham fac furori.

Proasta alegere pentru Eva deoarece din cauza rochiei cu pricina, actrita nu prea a putut sa mearga. De culoare caramel, cu taietura deasupra genunchiului si cu fermoar pe tot spatele, era prea mulata.
“Nu pot sa ma misc in rochia asta idioata, a spus ea razand. Nici sa respir nu pot. “

Se pare ca Eva nu prea e facuta sa poarte creatiile Vicotriei. Tot in aceeasi zi, doamna Beckham a fost zarita in aeroport cu fiica sa in brate, purtand o rochie la fel, de culoare albastra. Si nu avea dificultati in a se misca. Victoria nu a reactionat la comentariile celei mai bune prietene ale ei.




 

Taguri: