Eveniment astral major: Jupiter retrograd 10 aprilie - 11 august 2019. NOROC sau NECAZURI? Ce se intampla cu fiecare zodie

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 17:20

Jupiter se ocupa cu scopurile si obiectivele noastre, in ce credem, ce este posibil, de cresterea, abundenta si expansiunea noastra. Jupiter este marele DE CE, motivul pentru care facem ceea ce facem.

Jupiter este retrograd aproximativ 4 luni in fiecare an si are un ciclu complet de rotatie in jurul Soarelui ce tine 12 ani, deci sta cate un an in fiecare zodie.

Horoscop JUPITER retrograd pentru BERBEC

Jupiter este in fruntea hartii tale, fiind una din cele mai importante energii ale acestui an pentru tine. Educatia este puternica si poti lua in considerare revenirea la o forma de educatie.

Jupiter retrograd iti creaza miscare si te poti gandi sa te muti dintr-un oras sau tara, chiar daca asta inseamna sa te muti departe de familie si prieteni.

Sunt oportunitati pentru tine de explorat sub norocul lui Jupiter. O cariera noua ti se poate prezenta si vei invata din mers. Energii creative precum scrisul, teatrul, cinematografia, regia, comedia, actoria sunt puternic activate. Cariera ta este protejata acum, dandu-ti timp sub acest retrograd sa explorezi un job mai bun daca vrei, care sa iti dea mai multa libertate si sens de implinire personala profunda.

Horoscop JUPITER retrograd pentru TAUR

Aceasta este o perioada financiara puternica pentru tine. Este bine sa studiezi investitiile si metodele de a crea venit pasiv. Cauta grupuri care se intalnesc si discuta despre investitii, in special creand un business online, cumparat si vandut de actiuni si speculari imobiliare. Este un an bun sa iti termini anumite studii sau sa iti dublezi eforturile de a-ti creste nivelul de pregatire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alege luna în care te-ai născut și află care ți-e DESTINUL. Dacă ai venit pe lume în Ianuarie, rolul tău este de Lider

Aceasta perioada iti aduce ajutor cu tehnicile de studiu si pentru o memorie mai buna. Poti gasi acum profesori sau consilieri care sa te ajute. Jupiter te protejeaza cand calatoresti. Daca ai de mers in vara in locuri mai exotice, e un timp potrivit. Vei descoperi ceva ce iti redefineste sentimentul de libertate si motivatie.

Horoscop JUPITER retrograd pentru GEMENI

Pentru tine, Jupiter aduce noroc in zona relatiilor tale. Daca iesi la intalniri romantice, poti merge cu relatia la un alt nivel, locuit impreuna, logodna, casatorie. Daca cauti iubirea, este o buna perioada sa te duci in afara spre a gasi. Primesti mai multa ghidare divina acum decat ai avut ani de zile. In acest tranzit, finantele iti sunt protejate de Jupiter. Este bine sa contactezi oameni care iti datoreaza bani ca sa ii primesti inapoi.

Poti gasi ajutor in investitii, in a primi imprumut sau a negocia termeni mai buni pentru unele contracte. Toate acestea pentru ca tu sa simti starea de libertate personala si implinire mai pronuntate.

Citeste si: HOROSCOP. Top cele mai bogate zodii. La ei trag mereu BANII

Horoscop JUPITER retrograd pentru RAC

Jupiter traverseaza zona ta de job si rutine de sanatater. Ai noroc in preajma jobului si schimbarile in job iti vor fi benefice. Daca stai, poti gasi mai multa armonie cu oamenii cu care lucrezi. Este un timp excelent sa stabilesti noi rutine sanatoase de mancare si exercitiu. Noile obiceiuri sanatoase sunt mai usor de pus in practica acum. Poti gasi cea mai buna dieta pentru trupul tau si cel mai bun sport care sa iti placa si sa te mentina in forma. Jupiter iti protejeaza relatiile in acest tranzit. O recenta ruptura in relatie poate fi indreptata. Poti sa te impaci cu o fosta iubire sau, pentru ca Jupiter e protector, poti depasi relatia si sa nu mai revii niciodata acolo.

Vezi cele mai HOT Stiri Kanal D

Horoscop JUPITER retrograd pentru LEU

Jupiter traverseaza prin zona ta de creativitate, fertilitate, copii si distractie. Daca ai dorit sa faci copii, acum poti primi ajutor cu medici buni, tratamente. Poti petrece mai mult timp in preajma copiilor. In plus, daca ai inspiratii in zona artei, actoriei, muzicii sau dansului, vei fi ajutat. Este un timp bun sa te expui creativ in lume. Semintele pe care le plantezi aici pot inflori in oportunitati de educatie sau cariera. Sanatatea iti este protejata in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca daca ai nevoie poti gasi usor oamenii si tratamentele potrivite ca sa vindeci ceea ce te supara.

Vezi Kanal D live

citeste continuarea pe sfatul parintilor

 

Taguri: