Eveniment inedit petrecut în Gara de Nord din Timișoara. O femeie a născut cu ajutorul polițiștilor un băiețel perfect sănătos

Autor: Diana Bostan

O femeie a născut pe peronul gării din Timișoara.

Sursa: IPJ Timiș

O naștere neobișnuită a avut loc în Gara de Nord din Timișoara, unde o femeie a adus pe lume un băiețel cu ajutorul polițiștilor.

Un eveniment cu adevărat inedit a avut loc în Gara de Nord din Timișoara, unde o femeie a adus pe lume un băiețel pe nume Ciprian, cu ajutorul polițiștilor din zonă.

Citește și: Ce acte trebuie să depună mamele care vor să iasă la pensie mai devreme: Mamele care au adoptat copii pot beneficia și ele de reducerea vârstei de pensionare

Femeia a născut cu ajutorul polițiștilor

Potrivit observatornews.ro, totul a început atunci când un apel la 112 a alertat autoritățile despre o femeie care se afla pe o bancă, pe peronul gării, și care era pe punctul de a naște. Reacția rapidă a agenților de poliție a fost esențială în această situație de urgență.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

Citește și: Povestea emoționantă a unei tinere care vrea cu disperare să-și întâlnească tatăl: „Doar să-l văd măcar o dată în viață”. Acesta ar fi părăsit familia imediat după nașterea ei

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au răspuns imediat apelului, îndreptându-se spre peronul 6, unde au găsit-o pe femeie într-o stare de mare disconfort. Unul dintre agenți a rămas alături de ea pentru a o calma și a-i oferi sprijin emoțional, în timp ce colegul său a alergat pentru a aduce prosoape necesare pentru momentul nașterii.

Această acțiune promptă a fost crucială pentru a asigura o naștere cât mai confortabilă și sigură.

Femeia a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

În scurt timp, echipajele medicale au sosit la fața locului și au preluat situația. În ciuda condițiilor neobișnuite, nașterea s-a desfășurat fără probleme, iar Ciprian a venit pe lume sănătos, cântărind 3,4 kg și având o înălțime de 51 cm.

Polițiștii au fost extrem de emoționați de acest moment special, considerându-l „cel mai frumos apel” la care au intervenit în carierele lor.

Citește și: Neslihan Atagul, protagonista serialului „Dragoste infinită”, a dat vestea cea mare! Celebra actriță va deveni mamă pentru prima dată și este extrem de fericită! „Suntem fericiți!”

"Pentru polițiștii SRPT, el este Ciprian, un bebeluș perfect sănătos, care a primit nota maximă de la ei.

Are 3,4 kg și 51 de cm. Acesta va rămâne cel mai frumos apel la care polițiștii au intervenit",  au transmis agenții, potrivit observatornews.ro.