Eveniment mare in familia lui Christian Sabbagh! Indragitul prezentator se casatoreste religios si isi boteaza baietelul cel mic

Autor: B.M.
Actualizat: 07 sep 2019, 11:09

Zi mare pentru Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D!

Christian Sabbagh si sotia lui se casatoresc astazi religios in cadrul unui eveniment restrans, la care participa cei apropiati familiei.

Tot astazi Christian Sabbagh isi boteaza si baietelul, pe micutul Christian Junior, care a venit pe lume in ziua de 14 octombrie a anului trecut.

Christian Sabbagh mai este tatal a 3 copii: Jasmine Anne Marie Sabbagh, Eduard Sabbagh și Anais.

Familist convins, carismaticul prezentator nu are nici un moment de respiro cand vine vorba de copiii sai.

Yasmine trece clasa a patra, Anais are doi ani si jumatate si deja a fost inscrisa la gradinita, iar cel mic, la cele 10 luni, descopera lumea din jur si are nevoie de foarte multa atentie.

"Anais este un copil energic, ca argintul viu, si nici bebe nu e cu mult diferit. Ma bucur ca exista o armonie. Yasmine se joaca cu cei mici. Anais nu mai este atat de geloasa pe fratiorul ei",

povestea cu emotie Christian Sabbagh intr-un interviu acordat recent.

Imagini de la nunta lui Christian Sabbagh

Iata primele imagini de la marele eveniment: Christian Sabbagh si Iulia sunt de o eleganta desavarsita! Prezentatorul Stirilor Kanal D poarta un costum negru, iar Iulia straluceste intr-o rochie alba superba:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mirii au ajuns la biserica. Slujba Cununiei a inceput:

Imagini de la botezul micutului Christian Junior

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.