Evenimente captivante în episodul din această seară al serialului „Tablou de familie”, difuzat la ora 20:00 pe Kanal D!

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 iul 2024, 16:37

In această seară, la ora 20:00, un nou episod palpitant din serialul „Tablou de familie”ii  va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, printr-o serie de întâmplări pline de tensiune și emoție.

În acest episod, Azra va încerca să facă față situațiilor dificile apărute în urma discuțiilor avute cu Sergen și Jale. Determinată să nu lase aceste evenimente să afecteze relația cu copiii săi, Azra va face eforturi extraordinare pentru a păstra aparențele de normalitate. Însă lucrurile devin și mai complicate atunci când este nevoită să colaboreze profesional cu Sergen.

Evenimente captivante în episodul din această seară al serialului „Tablou de familie”, difuzat la ora 20:00 pe Kanal D!

Citește și: Sergen are un șoc când o găsește pe Azra la hotel, în locul amantei sale. Vizionează episodul 6 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Între timp, Jale începe să se apropie de Miray, în timp ce continuă să cerceteze familia Azrei. În paralel, Yıldırım și Azra deschid din nou dosarele trecutului, iar Sergen, conștient că își pierde soția, scapa controlul asupra propriilor reacții.

În fața spectrului falimentului, Çolpan realizează că singura cale de salvare pentru Cevher Hukuk este cazul Berksoy. Azra, care află prea târziu despre situația mamei sale, se vede prinsă între dilema carierei și a familiei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În timp ce toate acestea se desfășoară, Ceylan, complet refăcută, revine la Arsen Hukuk, fără să știe că Eșref, cel care a decis să o atace, își pune în aplicare planurile. Eylul, pe de altă parte, pregătește o nouă strategie pentru a dovedi în fața instanței că divorțul de Ural este inutil.

Citește și: Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Rezultatul neașteptat al cazului Berksoy aduce un punct culminant după o luptă intensă între părți. În finalul zilei, familia se reunește, iar Azra va face o dezvăluire surprinzătoare, care va schimba cursul evenimentelor.

Nu ratați acest episod captivant al serialului „Tablou de familie”, difuzat în această seară, la ora 20:00, numai pe Kanal D! Pregătiți-vă pentru o seară plină de suspans și emoții intense.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.