Evenimente neașteptate pentru familiile Unal și Arslan. În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”O dragoste”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 26 mar 2024, 18:48
video Foto(8)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului ”O dragoste”, difuzat la Kanal D, îl vor regăsi pe Omer încrezător în planurile de viitor, care îi vizează familia, după ce afaceristul a reușit să îl îndepărteze pe Kayhan din viețile celor dragi.

Citește și: Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, în lacrimi pe platourile de filmare! Iată ce mesaj a transmis celebra actriță în mediul online! „De ce m-ai făcut să plâng?”

Evenimente neașteptate pentru familiile Unal și Arslan

Omer este convins că fostul soț al lui Kîvîlcîm va respecta înțelegerea făcută și așteaptă cu nerăbdare ca acesta să înapoieze familiei Unal împuternicirea primită de la Leman. Și, ca să se asigure că lucrurile merg în direcția dorită, Omer apelează la Vedat pentru a urmări îndeaproape acțiunile lui Kayhan.

Nursema o avertizează pe mama sa că Nilay greșește în colaborarea cu Merve, pe care o consideră o femeie care profită de pe urma averii familiei Unal.

Pe de altă parte, redevenind o femeie singură, Nursema își dorește, cu ardoare, să-și unească destinul cu Umut, însă cei din jurul acestora sunt sceptici în realizarea acestei uniuni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Relația dintre Kîvîlcîm și Omer continuă să fie „distantă”, însă evenimentele dintre cei doi îndrăgostiți vor urma un curs fabulos, contrar așteptărilor celor din jur.

Între Doga și Fatih există o armonie la care nimeni nu se aștepta, dar totul se schimbă atunci când în casa familiei Unal își va face apariția Aylin, amanta bărbatului.

Citește și: Doğukan Güngör, actorul care joacă rolul Fatih în serialul „O dragoste”, accident teribil pe platourile de filmare! Iată ce a pățit chipeșul actor și ce mesaj a transmis fanilor săi

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul „O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.