Evenimente neasteptate, secrete dezvaluite, astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod al acestui sezon al serialului “Pretul Fericirii”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 oct 2020, 14:50
Pretul fericirii serial la Kanal D Foto(4)
Actorii din distributia serialului "Pretul fericirii"

Incepand de maine, 20 octombrie, indragita productie “Nemilosul Istanbul” va putea fi urmarita cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

In aceasta seara, de la ora 20:00, Kanal D va ofera ultimul episod al celui de-al treilea sezon al serialului “Pretul fericirii”.  Astazi, de la ora 20:00, vom fi martorii unor dezvaluiri neasteptate, vom afla secrete cruciale, care si-au pus amprenta puternic asupra destinelor membrilor familiei Argun.

Evenimente neasteptate, secrete dezvaluite, astazi in ultimul episod al acestui sezon al serialului “Pretul Fericirii” 

In lupta ei constanta pentru a invinge si a-si “revendica” afacerile familiei Argun, indiferent de consecinte, Sahika da curs tacticilor specifice de intimidare, la adresa adversarilor sai. Ambitioasa femeie este uimita cand afla ca Ender, rivala ei pe toate planurile, ii aduce dovada care o incrimineaza ca a atentat la viata acesteia. Desi se teme sa nu fie demascata de catre cumnata ei, Sahika face un “targ” cu Ender pentru a scapa “basma curata” din spinoasa problema care ar putea-o costa totul.

Nici Ender nu se lasa mai prejos si vine cu o contraoferta pentru Sahika … Cine va iesi <invingatoare>, aflam chiar in aceasta seara!

Halit remarca faptul ca noul director executiv al firmei Argun, chipesul Kerim, o curteaza pe Yildiz. Halit, care inca isi iubeste fosta sotie, nu lasa lucrurile la voia intamplarii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sahika isi continua lupta impotriva familiei Argun si incearca prin orice mijloace sa-l umileasca pe fostul ei partener de afaceri, dar si fost logodnic, Halit. Ea face demersuri pentru a achizitiona conacul detinut odinioara de familia Argun. Mare ii este mirarea ambitioasei femei cand afla ca superba casa a fost vanduta unei persoane la care ea nu s-ar fi gandit vreodata. Sahika este in stare de soc.

Nu ratati ultimul episod al acestui sezon din “Pretul fericirii”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D. Incepand de maine, 20 octombrie, serialul “Nemilosul Istanbul” va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.  

Citeste si: “Pretul fericirii”, o fascinanta poveste de familie ajunge la final de sezon! 

Citeste si: Sahika isi continua planul de razbunare impotriva lui Halit! Ce masuri va lua Ender si ce se va intampla, LUNI, 19 octombrie, in ultimul episod din sezonul 3 al serialului "Pretul fericirii", de la 20:00, la Kanal D!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.