Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost surprinși

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mar 2024, 20:18

Evrim Alasya, actrița care dă viață personajului Kivilcim din serialul „O dragoste”, surprinsă în compania celui mai important și iubit bărbat din viața sa! Iată cum a fost fotografiată celebra actriță!

Evrim Alasya face parte din elita actrițelor în Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare frumoasa actriță a cucerit publicul încă de la primele sale aparițîi pe micile ecrane, datorită talentului desăvârșit și a carismei sale deosebite. De-a lungul carierei sale Evrim a avut mereu sprijinul necondiționat al familiei, al părinților și al fratelui ei, Ardă, pe care această îi adoră și ii consideră cele mai importante persoane din viața sa.

Evrim Alasya, actrița care dă viață personajului Kivilcim din serialul „O dragoste”, surprinsă în compania celui mai important și iubit bărbat din viața sa

Evrim Alasya a venit pe lume în anul 1979, în Izmir, unde a crescut și a studiat, până la vârsta majoratului, când a decis să plece în Istanbul pentru a-și continua studiile. După absolvirea liceului, ambițioasă Evrim a fost admisă la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității Dokuz Eylul, pe care a încheiat-o cu succes și a devenit o actriță cu drepturi depline așa cum visase încă

din perioada copilăriei. Deși a plecat în Istanbul pentru studii această a hotărât să se stabilească acolo pentru a-și construi o carieră solidă în domeniul actoriei, însă a păstrat o strânsă legătură cu părinții și fratele ei mai mic, Arda.

În anul 1999, Evrim Alasya a debutat la Teatrul pentru copii Pinar din Istanbul, unde a jucat până în anul 2005, când a fost selectată să joace în distribuția serialului Ihlamurlar Altında, care nu numai că a însemnat un prim succes, ci i-a deschis și calea către noi oportunități în carieră.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actriță în anul 2014 când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar apoi în 2016 această a revenit la Kanal D, în producția Gunes, în anul 2023, în serialul Destăinuiri și de curând, Evrim a apărut din nou pe micile ecrane în fascinantul serial O dragoste.

Citește și: Cine este și câți ani are Evrim Alasya, cea care joacă rolul principal Kivilcim Arslan în noul serial turcesc „O dragoste”

Dincolo de proiectele sale în domeniul actoriei, Evrim Alasya este destul de activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație din viață de zi cu zi și de pe platourile de filmare, spre încântarea fanilor săi. Îndrăgita actriță nu s-a sfiit să posteze chiar și imagini cu oameni dragi din familia sa. De curând, celebra Evrim a publicat o imagine uluitoare în care apare alături de fratele ei mai mic, Arda, pe care îl adoră.

„Ești dragul meu... ma bucur sa te am!”, a scris celebra actriță Evrim Alasya pe contul ei de Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.