Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă îndrăgita vedetă când nu se află pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2024, 22:29

Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste” le-a dezvăluit fanilor ei pasiunea să de suflet! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță, dincolo de platourile de filmare! Fanii ei au fost de-a dreptul uluiți!

Evrim Alasya face parte din categoria celor mai apreciate actrițe din Turcia. În cei douăzeci de ani de activitate intensă pe platourile de filmare, aceasta s-a remarcat datorită talentului ei desăvârșit și a carismei sale captivante, în multe producții de excepție care i-au adus mari succese și celebritate pe plan internațional.

Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste” le-a dezvăluit fanilor ei pasiunea sa de suflet

Evrim Alasya are 44 de ani și provine din orașul Izmir. Aceasta își are rădăcinile într-o familie modestă care însă i-a oferit o educație exemplară și suport pentru a-și împlini marele vis de a deveni actriță. După absolvirea liceului, Evrim a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității Dokuz Eylul, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care dă viață personajului Kivilcim din serialul „O dragoste”, alături de familia sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță în compania celor mai dragi persoane din viața sa

În 1999, actrița Evrim Alasya a debutat pe scenă Teatrului pentru Copii Pınar din Istanbul, unde a jucat până în 2005, când a fost cooptată în distribuția serialului de televiziune Ihlamurlar Altında, care a reprezentat primul pas către carieră strălucită de astăzi. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte celebra actrița este serialul O dragoste, în care a întruchipat rolul Kivilcim, care i-a adus un succes răsunător.

Însă publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță Evrim Alasya încă din 2014, când a jucat în serialul fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar apoi în 2016 aceasta a revenit la Kanal D, în producția Gunes și în anul 2023, în serialul Destăinuiri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost surprinși

Dincolo de marea ei pasiune pentru actorie, Evrim Alasya mai are o pasiune de suflet, muzică, la care nu a renunțat niciodată. Această a urmat câteva cursuri de canto, în perioada adolescenței și a continuat să cânte ori de câte ori a avut ocazia.

Mai mult decât atât, celebra actrița a înregistrat și câteva piese în studio pe care le fredonează când este invitată în anumite emisiuni de televiziune, dar și în serialele în care i se solicită acest lucru.