Evrim Alasya, care joacă rolul Kivilcim din serialul „O dragoste”, apariție de senzație alături de mama sa! Iată cum arată cea mai importantă persoană din viața celebrei actrițe

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2024, 15:53

Evrim Alasya, care dă viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, alături de cea mai importantă și iubita persoană! Iată cine este și cum arată mama îndrăgitei actrițe!

Evrim Alasya se numără printre cele mai apreciate actrițe și cântărețe ale Turciei. Cu peste două decenii de experiență în ambele domenii, îndrăgita artistă a fascinat publicul încă de la primele sale roluri jucate pe micile ecrane și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de excepție. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe carismatica actriță încă din anul 2014, când a jucat un rol episodic în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, apoi a apărut din nou la Kanal D în producțiile Gunes, în anul 2016 și Destăinuiri în 2023, iar de curând aceasta a revenit în producția

O dragoste, în care joacă rolul principal Kivilcim.

Evrim Alasya din serialul „O dragoste”, o carieră strălucită în actorie și în muzica

Evrim Alasya s-a născut în anul 1979, în orașul Izmir, unde a crescut și a studiat până la absolvirea liceului, când a decis să plece în Istanbul pentru a-și continuă studiile. Aceasta a fost admisă la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității Dokuz Eylul, pe care a încheiat-o cu succes și a devenit o actriță cu drepturi depline, așa cum visase încă din perioada copilăriei.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă îndrăgita vedetă când nu se află pe platourile de filmare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”

Evrim Alasya, relație specială cu mama sa

În 1999, ambițioasa actriță a debutat pe platourile de filmare ale Teatrului pentru copii Pinar din Istanbul, unde a jucat până în anul 2005, când a fost remarcată de o mare casă de producție care a cooptat-o în distribuția serialului Ihlamurlar Altında, care nu numai că i-a adus primul pas către cariera de succes de astăzi, ci i-a deschis și calea spre noi oportunități de a-și dezvolta carieră.

Deși a cunoscut rapid gustul succesului în domeniul actoriei, Evrim Alasya a continuat să studieze în particular și muzică, a două mare pasiune a ei și a ajuns treptat să înregistreze multe piese muzicale de excepție, care au făcut furori atât în Turcia, cât și în străinătate.

Evrim Alasya s-a dedicat trup și suflet profesiei sale și pasiunilor de-a lungul anilor, însă nu și-a neglijat niciodată familia, părinții și fratele mai mic, pe care ii adoră și le poartă mereu de grijă.

Îndrăgita actriță are o relație specială cu mama sa, pe care o venerează și o apreciază enorm pentru toate sacrificiile făcute. Evrim nu s-a sfiit să publice chiar și în mediul online câteva imagini cu cea mai importantă persoană din viața sa, spre încântarea fanilor ei, care le-au admirat pentru frumusețea lor.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost surprinși