Evrim Alasya (Günes) are o relatie si in viata reala cu Emre Kinay (Haluk)? Uite ce a raspuns actrita cand a fost intrebata de acest lucru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Actrita Evrim Alasya, protagonista noulul serial turcesc de succes de la Kanal D, dezvaluie ce a impresionat-o la rolul ”Günes” si multe curiozitati despre viata sa personala. O viata in care fanii si paparazzi sunt si ei prezenti.

Cum e sa te transpui in rolul Günes si ce te-a invatat acest personaj?

Günes duce cu sine povara propriei dorinte, de femeie indragostita, dar si sarcinile legate de rolul ei de mama. Ea se imparte cu aceeasi daruire intre iubire si responsabilitate. Este un caracter puternic care mizeaza pe iubirea pura pentru Haluk si pe iubirea neconditionata pentru cele trei fiice ale sale. Günes are o inocenta aparte, care m-a cucerit de la primele file ale scenariului.

Eu am vazut in ea o suma de experiente psihologice, de incercari, de tatonari, de responsabilitati carora le face fata cu brio. Viata ei este o lectie pentru mine, ca om, dincolo de ecran. Din punct de vedere al actoriei mi-a dat ocazia sa experimentez toata gama de emotii si trairi.

Cand si in ce conjunctura ai realizat ca vrei sa devii actrita?

Cand eram eleva, in clasele primare, invatatoarea ma felicita pentru rolurile pe care le jucam in scenetele de teatru de la serbarile scolare.

Am interpretat roluri de zana, de spiridus, dar si de vrajitoare, si de fiecare data primeam cele mai multe aplauze la final. Insa atunci eram prea mica pentru a-mi da seama ce doresc sa fac mai tarziu. In perioada liceului, am constientizat ca am un “dar” pe care trebuie sa il folosesc.

Ce a contat foarte mult in formarea ta profesionala?

Fiecare rol si fiecare om pe care l-am intalnit, de cand am intrat la facultate si pana acum, a insemnat o caramida care m-a “construit”.

Sunt recunoscatoare pentru fiecare experienta, indiferent ca m-a facut sa sufar sau sa ma bucur. Cand eram in facultate aveam impresia ca o profesoara de actorie nu ma place si ca ma “persecuta”. De fapt, avea cerinte mai mari de la mine si mi-a destainuit acest lucru dupa absolvire: “Tu intotdeauna poti mai mult decat arati. Ai potential mult mai mare decat iti imaginezi”, mi-a spus.

De asemenea, a contat sustinerea familiei, care mi-a oferit libertatea de a face ceea ce vreau si simt ca a fost parte din iubirea neconditionata de care am avut parte de-a lungul vietii.

Regizorul Sadullah Celen are o contributie aparte la formarea mea, pentru ca, la fel ca acea doamna profesoara, m-a ajutat sa fac din rolul ”Günes” mai mult decat am crezut eu initial.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Te-a surprins faptul ca povestea de dragoste dintre Günes si Haluk (Emre Kinay) a

avut continuitate si in viata ta reala?

Nu am vorbit niciodata in interviuri despre viata mea personala. Ziaristii cauta senzationalul peste tot si cand nu il gasesc “brodeaza” pe marginea unor intamplari. Eu si Emre Kinay avem o relatie profesionala excelenta si suntem foarte buni prieteni dincolo de platourile de filmare. O colaborare stransa in plan profesional atrage dupa sine si o apropiere umana, dar aceasta nu implica obligatoriu si o relatie de dragoste.

E mai vulnerabila dragostea pe platourile de filmare?

In general, da! Pentru ca esti vazut, analizat, observat de zeci de privitori si asta creeaza un disconfort celor doi parteneri.

Cum gestionezi indiscretiile fanilor sau ale paparazzilor in privinta vietii tale private?

Cititi interviul complet pe libertateapentrufemei.ro.