Exatlon. Alex Moraru, la intoarcerea in tara: „Imi doresc sa castige Ionut!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 mar 2018, 11:32

Cel mai recent eliminat din Echipa Razboinicilor de la "Exatlon", Alex Moraru, a avut parte de o primire de invingator la intoarcerea in tara.

Elevii pe care ii initiaza in tainele artelor martiale, cat si familia, au fost prezenti in numar mare pe aeroport si l-au imbratisat cu bucurie.

"Am emotii,  tremur. Ma bucur ca sunt acasa, ma bucur sa ii vad pe copiii pe care ii antrenez, familia mea, prietenii mei buni. E tot ce conteaza pana la urma, familia mea este totul", a declarat Alex.

Cel mai emotionant moment a fost cand si-a vazut fiul, Dominic, in varsta de numai un an.



"Cand am plecat nici nu mergea, nu zicea nici <tata>, acum le face pe amandoua. Sunt foarte fericit ca m-am intors. Experienta <Exatlon> m-a invatat sa fiu mai bun. Am descoperit multe lucruri noi acolo. Sa pretuiesi, sa oferi si in acelasi timp sa primesti", a subliniat fostul razboinic.

Alex a mai precizat ca nu regreta eliminarea sa din concurs si ca tot ce si-a dorit a fost sa uneasca echipa din care facea parte.
El spera ca din Echipa Razboinicilor sa fie castigatorul celebrului show.

"Am vrut sa formez echipa Razboinicilor, sa mergem mai departe, sa lasam rautatile, sa castigam competitia, insa am fost perceput altfel la inceput. Insa, de la nominalizarea si pana la eliminarea mea, ne-am apropiat foarte mult. Nu as vrea sa mai plece nimeni de la Razboinici, pentru ca n-as vrea sa mai treaca prin emotiile astea, sunt niste emotii dezastruoase, dezbina echipa.
Imi doresc sa castige Ionut Jaguarul, pentru ca este cu adevarat puternic, stie pentru ce este acolo si chiar isi doreste lucrul asta", a mai spus Alex Moraru care precizeaza ca va urmari in continuare emisiunea.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.