EXATLON. Blestemul baracii ii urmareste pe Razboinici! Echipa albastra, demoralizata si extenuata, dupa meciul pentru vila

Autor: Daniela Iliuta

Au ramas in sase oameni, stau de 10 saptamani la baraca, si toate acestea si-au pus amprenta asupra echipei albastre.

Dupa ce sambata au reusit o timida victorie impotriva Faimosilor, reusind sa petreaca o noapte la hotel si sa se „alimenteze” mai bine, aseara au pierdut la scorul de 10 la 7 impotriva adversarilor, desi au reusit, in cateva randuri, sa mai recupereze din diferenta de scor. Echipa rosie a stabilit un nou record de saptamani consecutive petrecute la vila.

Iuliana Aradi a fost cea care a dat frau liber frustrarii de a se intoarce iar la baraca:  “Hai cand e o data, mai <merge>,... de doua ori... dar de zece saptamani?"

Cel mai afectat de infrangere a fost razboinicul Alex Stoica care a pierdut punctul final in confruntarea cu Costin Gheorghe, nervii celui dintai cedand in ciuda incercarilor coechipierilor de a-l calma. 

“Am intrat azi de 3 ori, nu am putut sa aduc niciun punct, mi-a fost foarte ciuda si inca sunt foarte frustrat. Nu imi cer scuze absolut deloc pentru iesirea pe care am avut-o.

Finalul acesta, cu aruncarea de jos in sus este preferatul meu, si mi-a fost ciudat ca pe traseu n-am putut sa fiu mai rapid, e foarte, foarte frustrant. Fizic ma simt foarte obosit, picioarele mi le simt foarte moi. Mi-am mai recapatat din rezistenta pe care o aveam pe traseu, dar muschii de la picioare sunt <lesinati>. Asta este <scuza> mea si pentru psihicul meu(...) desi, daca te poti <remonta> psihic foarte bine, invingi si fizicul.
Sper sa nu revin la perioada aia de 2 saptamani in care nu am adus niciun punct”,
a declarat, la sfarsitul meciului, Alex Stoica.

"Vila nu-i a tuturor, este a Faimosilor!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Faimosii au fost rezervati in declaratiile din gradena desi, imediat dupa incheierea meciului, s-au bucurat si au cantat un nou slogan: "Vila nu-i a tuturor, este a Faimosilor!".

Costin Gheorghe a admis ca victoriile consecutive se datoreaza, in mare parte, si faptului ca au asigurate confortul si o hrana mai consistenta, astfel psihicul lor fiind mai puternic. 

Nu ratati o noua editie "Exatlon", plina de adrenalina, in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.