Exatlon. Dacul a trecut de duel, dar nu si de resentimente

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 oct 2018, 13:56

Ce spune tatal lui Doru Mesesan despre experientele tensionate prin care trece fiul sau in Republica Dominicana

In tabara Razboinicilor atmosfera este una extrem de tensionata, mai ales dupa ce acestia au pierdut jocul de eliminare de doua ori consecutiv. Dupa saptamana trecuta, in care Simia Taran a abandonat lupta din cauza deselor conflicte cu membrii echipei, tensiunile nu par sa se stinga. Doru Mesesan pare din ce in ce mai nemultumit de atitudinea colegilor sai, care nu au ezitat sa il nominalizeze pentru a doua oara la duel, in unanimitate.

Se simte exclus si nedreptatit doar pentru ca e diferit: mai solitar. A trecut cu bine peste duelul cu Catalin Dumitrescu, iar acum trebuie sa revina in mijlocul echipei. 

 

 

Dupa cum remarca tatal Dacului din Jibou, acesta pare ca nu mai este incurajat la start si nici felicitat la finalul traseelor de colegii sai. 

"Il vad putin abatut, nu stiu ce se intampla. A avut discutii cu niste concurenti si el s-a retras, nu se mai baga in <programul> lor. Am observat ca merge si ii strange pe toti in brate chiar daca ei nu castiga, dar la el, chiar daca aduce punct, nu merge nimeni. L-au facut si misogin. El a crescut cu frica de Dumnezeu, suntem de religie penticostala.

Oricum, el nu e genul conflictual, nu urmeaza cursul asta", marturiseste tatal lui Doru. 

Om simplu "de la tara", asa cum se autocaracterizeaza, parintele atletului spune ca si-a crescut fiul sa fie drept in a-i judeca pe ceilalti, dar mai ales sa nu abandoneze lupta, indiferent de obstacole.

"Daca il mai propun la eliminare, o sa le demonstreze ca nu o sa abandoneze! Doru o sa lupte pana la final! Lui ii place sa spuna lucrurile in fata, nu se duce sa barfeasca pe la spate", spune tatal lui Doru Mesesan.

Razboinicul a subliniat, in numeroase randuri, ca nu doreste sa se schimbe si nici sa joace un rol atunci cand vine vorba de interactiunea cu cei din jur. Dacul, cum i se spune la <Exatlon>, spune ca a fost calit de numeroasele experiente nefericite cu romanii din strainatate, pentru care a lucrat.

"Ii mai las, ii mai analizez! Eu sunt un psiholog foarte bun si, chiar daca tac, de multe ori eu analizez totul.

Ii las sa vorbeasca, ii las sa <creasca>, daca trebuie sa <creasca>, dar eu cand trebuie sa spun ceva, spun intotdeauna. Mi se pare ca unii dintre colegii mei joaca teatru de multe ori. Eu merg pe drumul meu la Exatlon, eu nu ma schimb cum <bat> punctele, sau cum <bat> prieteniile. Eu sunt Doru, Dacul, si asa o sa fiu pana la capat. Este mult mai usor sa fii un om bun decat sa fii un om fals", declara cu tristete Doru Mesesan.

 

 

Cel mai dezamagit de aliantele din tabara razboinicilor, dar mai ales de Iulian Pitea si Ciprian Silasi, cei mai vocali razboinici, este tatal lui Doru Mesesan.

"L-au jignit in multe feluri si or fi ei buni (n.r. din punct de vedere sportiv), dar trebuie sa ai si caracter!", spune acesta.

 

 

Cum  va reusi Doru Mesesan sa se adapteze, dupa ce a trecut de un al doilea duel in urma nominalizarii echipei, daca vor reusi razboinicii sa redevina o echipa si cum vor specula Faimosii tensiunile din tabara adversa, veti putea afla urmarind urmatoarele editii „Exatlon”, de miercuri pana duminica, incepand cu ora 19.45, la Kanal D.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.