EXATLON: Diana Belbita, declaratii inaintea meciului din aceasta seara cu Mexic: "Luptam, nu ne mai jucam!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 feb 2018, 13:54
video Foto(5)

Concurentii celor doua echipe de la EXATLON Romania, Faimosii si Razboinicii, isi vor uni fortele in aceasta seara, de la 19:45, in cel de-al treilea tur al meciului international, in duelul cu reprezentantii EXATLON Mexic.

Mai dornici ca oricand sa isi ia revansa, dupa ce au pierdut la doar un punct diferenta in turul anterior, membrii EXATLON Romania sunt insetati de victorie.

Diana Belbita, luptatoarea profesionista de MMA, le transmite un mesaj ferm adversarilor, mizand pe experienta castigata in saptamanile de pregatire, de cand se afla in Republica Dominicana.

“Au venit prima data si ne-au batut! Am inteles, au avut experienta fata de noi.

Au venit a doua oara si ne-au batut, la diferenta de un punct. Ok, au avut noroc! A treia oara, jocul s-a incheiat! Luptam, nu ne mai jucam!”, incheie Diana Belbita, supranumita Printesa Razboinica.

Va reusi, oare, echipa EXATLON Romania sa isi ia revansa in fata adversarilor de temut din Mexic? La finalul competitiei, vor rasuna strigate de victorie si de bucurie pentru reprezentatii tarii noastre?

Telespectatorii vor putea afla in editia EXATLON, difuzata in aceasta seara, de la ora 19:45, urmarind cea mai asteptata competitie sportiva internationala.

 

Taguri:

Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!