EXATLON. Faimosii au castigat jocul special de aventura!

Autor: Bogdan Mihai

Prima seara petrecuta la “cotet” a motivat echipa rosie.

Jocul special de aventura, care a avut loc seara trecuta, la “Exatlon”, a fost castigat de echipa Faimosilor, cu scorul de 10 la 4, dupa un meci in care acestia si-au condus adversarii inca de la inceput, punctul decisiv fiind adus de Andreea Arsine.

“Cotetul” i-a motivat pe Faimosi, care au venit pregatiti de lupta si hotarati sa castige premiul special ce consta intr-o excursie in afara campurilor „Exatlon”.

Faimosii aveau nevoie de o victorie inaintea meciului de protectie, care va avea loc astazi, de la ora 20:00, care sa le ridice moralul si sa ii ajute sa intre focusati pe traseu.

“E o victorie foarte importanta pentru noi, asa cum sunt toate, de altfel, dar aceasta ne-a ridicat moralul pentru ceea ce va urma, adica meciul de eliminare. Din punct de vedere psihic suntem mult mai pregatiti, mai optimisti, si asta ne va ajuta mult pentru meciul care va veni.

Suntem foarte hotarati sa ramanem in aceasta formula”, a declarat Ciprian Maris.

Faimosii au castigat o zi de relaxare pe plaja, bucurandu-se de valurile oceanului si de o sedinta de yoga, care i-a amuzat si relaxat, facandu-i sa uite de statul in baraca, dar si sa fie in forma optima, din punct de vedere fizic si psihic, pentru urmatoarele provocari competitionale.

“Ma bucur mult ca echipa mea a castigat astazi jocul special.

Eu nu am incercat niciodata yoga, pana acum; a fost ceva deosebit si nou pentru mine. La sfarsitul lectiei de yoga am primit pina colada si fructe”, a declarat, entuziasmata, Catalina Seicaru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Razboinicii s-au relaxat in luxoasa vila la care au ravnit timp de trei luni si si-au analizat evolutiile din competitie, dar si pe cele ale adversarilor, din timpul jocului special de aventura.

“Astazi, Nicoletei i-a lipsit concentrarea, poate si lui Alex, la final, care a si ratat ocazia de a-l invinge, pe Ciprian Maris”, a spus, dupa meci, Gabriel Nedelcu.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, meciul de protectie, din cadrul "Exatlon", la Kanal D.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.