EXATLON. Faimosii au pierdut meciul dramatic de protectie! Andreea Zaragiu a fost eliminata din competitie

Autor: Daniela Iliuta

Seara trecuta a avut loc meciul de protectie, pe traseele de la „Exatlon”, iar la final, victoria a apartinut echipei Razboinicilor, dupa un meci in care acestia s-au aflat in avantaj inca de la inceput.

Razboinicii au venit foarte motivati la acest meci, fiind determinati sa nu mai piarda inca un concurent.  Gabriel Nedelcu si Nicoleta Lunca au fost jucatorii serii, castigand fiecare disputa pe trasee, aducand impreuna 9 din cele 10 puncte ale victoriei. Meciul s-a incheiat cu 10 la 7, Faimosii fiind nevoiti sa decida care va fi coechipiera care o va infrunta pe Andreea Arsine, jucatoarea cu cel mai mic procentaj. 

Ion Surdu a avut o iesire nervoasa la final, acuzand fetele de o evolutie slaba.

“Se pare ca o sa plece o fata acasa, imi pare rau, de-aia m-am enervat, cu toate ca meritau sa ramana aici. Dar asta e jocul, sita cerne, asta inseamna <Exatlon>. Cel mai bun o sa ramana aici”, a declarat Ion Surdu la finalul jocului de protectie.

Andreea Zaragiu a fost propusa pentru duel, impotriva Andreei Arsine, de catre Ion Surdu, jucatorul cu cel mai mare procentaj, decizie care a generat controverse in tabara Faimosilor, pentru ca unele dintre fete nu au fost de acord cu nominalizarea pe baza de clasament facut de echipa, ci si-ar fi dorit final sportiv pentru a decide cine merge la duel. In final au decis cu totii sa intre Andreea Zaragiu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Am spus la inceput ca ma simt ca si cum mi s-a pus pistolul la tampla, pentru ca ma gandeam ca vom face cum am stabilit initial”,

a declarat Andreea Zaragiu inaintea duelului cu Andreea Arsine.

Duelul a fost castigat de Andreea Arsine cu scorul de 1 la 0, astfel aventura din Republica Dominicana a luat sfarsit pentru Andreea Zaragiu.

“Nu ma costa nimic sa zambesc si cred ca acea stare de bine le-o ofer si celor din jurul meu. Nu am simtit acest duel ca si cum as avea o adversara langa mine, am simtit ca sunt alaturi de Andreea Arsine ca la un antrenament de-al nostru.

Nu am putut sa fiu altfel decat cu zambetul pe buze. Ma bucur ca s-a intamplat acum si nu mai devreme, pentru ca am trait o multime de momente placute alaturi de aceasta echipa frumoasa”, au fost cuvintele de despartire ale Andreei Zaragiu.       

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul