EXATLON. Prima eliminare de la “Razboinici”: Calin Novacescu a parasit competitia sportiva in aplauzele fostilor coechipieri!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2018, 14:18
video Foto(8)

Kanal D, pe primul loc in intreaga tara, cu cel mai iubit reality din Romania. Peste un milion si jumatate de telespectatori au urmarit jocul pentru protectie la “Exatlon”! Incepand de miercuri, “Exatlon” va fi difuzat de la 19:45

Concurs sportiv suta la suta real si plin de surprize aseara la “Exatlon”, in unul dintre cele mai importante meciuri ale reality-ului, jocul pentru imunitate. Intr-o formula noua, dupa ce in echipa Faimosilor si-a facut aparitia o noua concurenta, antrenorarea de fitness Roxana Vancea, acestia s-au redresat si au castigat pentru prima oara protectia in fata eliminarilor. Pusi in fata primului duel in acest sezon, Razboinicii au avut de facut o alegere dificila – pe cine sa trimita acasa.

Lupta pe traseul dificil, pentru a ramane in concurs, s-a dat intre Calin Novacescu, concurentul cu cel mai mic procentaj din saptamana, si Doru Mesesan, propus la duel de Ana Otvos, player of the week.
Desi lupta intre cele doua echipe a fost una stransa, pe parcurusl jocului, diferenta intre acestea fiind de doar cateva puncte, spre finalul probei, Faimosii s-au repliat si au castigat detasat, cu scorul de 10 la 7.
Punctul decisiv, cel care a adus victoria Faimosilor, a fost adjudecat de Cristi Pulhac.

Kanal D, pe primul loc la nivelul intregii tari, cu “Exatlon”


Romania fost aseara cu ochii pe cea mai iubita competitie sportiva, “Exatlon”, in unul dintre cele mai importante jocuri ale saptamanii, cel al eliminarii din concurs. Reality-ul a plasat Kanal D, pe intreaga durata de difuzare, pe primul loc la nivel national, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Duminica, 16 septembrie, in intervalul 19:49 – 23:25, Kanal D a inregistrat 6,5% rating si 15,3% cota de piata, pe targetul National. “Exatlon” a fos turmarit, la nivelul intregii tari, in fiecare minut al difuzarii, de peste un milion (1.169.000) de fani. Minutul de aur, atins la 20:55, cand Faimosii conduceau cu scorul de 4 la 1 pe Razboinici, iar pe traseul sportive se aflau Naomi si Lili Sandu, a adunat in fata micilor ecrane peste un milion si jumatate (1.604.000)
de romani.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.