EXATLON. Razboinicii au castigat aseara primul meci in jocul cu Faimosii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 ian 2019, 13:51

Cea de-a doua editie a competitiei sportive televizate “Exatlon”, difuzata aseara, la Kanal D, a culminat cu victoria Razboinicilor, cu scorul de 10 la 8 in favoarea acestora.

Dupa ce au pierdut prima batalie in jocul pentru vila si au fost trimisi la baraca, acestia si-au regandit strategia competitionala si au reusit sa isi infranga adversarii, in cel de-al doilea meci disputant aseara, in jocul pentru panoul cu bani. 

 

 

Pe intreg parcursul jocului disputant aseara pe nisipurile din Republica Dominicana, diferenta punctajului intre cele doua echipe a fost mica, nu de putine ori acestea aflandu-se la egalitate, astfel ca tensiunea si dorinta de a iesi invingatori crestea, pe masura ce concurentii asteptau fluierul

de start. 

 

 

Traseul pe care s-au duelat Faimosii si Razboinicii aseara a fost unul dificil, supranumit de Cosmin Cernat “traseul namolului”, cu nenumarate obstacole pentru concurenti, pana la finalul cursei, care culmina cu jocul de popice. Competitia de aseara s-a desfasurat in doua etape: echipa castigatoare a mers in cea de-a doua faza a jocului, in care s-au disputat meciuri individuale, fetele si baietii s-au duelat pentru premiu, iar o fata si un baiat au intrat, fiecare, in posesia premiului de 5000 de lei.

Lupta individuala a fost castigata de Nicoleta Lunca si de Gabriel Nedelcu. 

 

Competitia continua si in aceasta seara, intr-o noua editie “Exatlon”, difuzata incepand cu ora 20:00, la Kanal D. Razboinicii si Faimosii isi vor da intalnire pe teren, intr-un joc nou extrem de antrenant, “Exaball”, o reintrepretare a jocului de bascket, pe nisip. 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.